But then... formulars!

På den lyse side fik kasseren og jeg snakket med klubbens revisor (eller vi kunne kalde dem Majbritt og Connie) og fik kigget lidt overordnet på det årsregnskab som Majbritt og jeg satte op sidste fredag Umiddelbart virkede det til at være fint, og slet ikke samme kamp som sidste år - men den kære Connie skal selvfølgelig have tid til at kigge det igennem. Selv har jeg en god fornemmelse, og vi kunne køre derfra forholdsvist tidligt. Ikke bare super, men fantastisk og suprimt sammenligned med vores kamp sidste år, hehe. Vi bliver bedre, gør vi

Men så kom jeg hjem og tænkte overmodigt at jeg vel lige kunne udfylde det der skema. Få ting er så deprimerende som et spørgeskema omkring depression, eller så angstprovokerende, som et spørgeskema om angst. Anstrengelsesastma, well, det er bare frustrerende. En konflikt med en pludselig irriterende kat, snappen efter kæresten og et par banken hovedet i bordet (mentalt) senere er det dog endeligt lykkedes. Nu har den også kun hængt over mig et års tid, urgh! Be done, be gone!

For at holde mig motiveret klisterede jeg disse små mærker ind i min Travelers Notebook Bullet Journal, for at kunne følge progressen - men uden at få min fine bog svinet til med sådan noget møg! Jeg har lavet en smiley... den beskriver ret godt min følelse omkring disse skemaer. Jeg skal glæde mig til at se dem markuleret, nu de er sendt afsted digitalt!


Udgivet Tuesday d. 30. January 2018
1173 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie