Bytur ohne Alkohol og Brunch

Nå, vi endte alligevel i byen i går, selvom Emil først havde sagt, at han ikke havde lyst. Og så kunne jeg næsten ikke få ham hjem igen - det endte med at blive en ganske hyggeligt, selvom vi kom afsted uden en kr. på lommen. Jeg havde nu heller ikke meget at bruge dem til, da jeg intet ville have at drikke. I min finalekamp fik jeg nemlig et okay hårdt slag til hovedet, men ikke så galt igen. Efter kampen, da adrenalinen aftog kunne jeg dog godt mærke, at en hovedpine begyndte at tage form, eller mere præcist "en kvalm smerte oppe foran i hovedet" som jeg så fint beskrev det for stævnelægen bagefter - jeg kan godt lide at være præcis i min af smerte Han sagde så, at der nok ikke var noget, men at det dog også kunne være en meget lille bitte hjernerystelse... Så ingen smertestillende til mig, da lægen sagde det kan sløre eventuelle tegn på problemer... Og det oversætter jeg altså også til ingen alkohol! Jeg havde dog lige så din en oplevelse alligevel, så det var jo fedt!

I dag stod den så på brunch hos Emils forældre, som vi havde aftalt tidligere... Et fint reperations måltid for ham sikkert I den forbindelse fik vi også hilst på deres hund Zuri, der som det ses på billedet stadig tror hun er en lille skødehund, der kan sidde oppe hos Emil. Dertil deres kælne kat Missemor, som Fluffy dog for længst er vokset over nu. Fluffy var ikke med af hensyn til Zuri, de to er simpelthen et på divaer, og desværre ender Zuri hurtigt som byttedyr for Fluffy, hvilket hun ikke lægges skjul på over for os, ikke er ok!
Bette Zuri skødehund på Emil


Den kælne og strenge Missemor

Udgivet Sunday d. 04. November 2012
2971 views

Hverdagsliv Bytur Fluffy Zuri Emil

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie