Cat or kid poo in the sandpit?

Se her!! Vil i venligst lære jeres børn at man ik skider eller pisser på legepladserne. Har oplevet det 2 gange og er fanme ulækkert! Brug dog toilettet. Hilsen en vred beboer! - Obs, det er ikke mig som er denne vrede beboer.
Den anden dag fandt jeg denne hængende på opslagstavlen i vaskeriet.

Se her!! Vil i venligst lære jeres børn at man ik skider eller pisser på legepladserne. Har oplevet det 2 gange og er fanme ulækkert! Brug dog toilettet. Hilsen en vred beboer!

Jeg finder det morsomt - særligt fordi det som oftest er katte der får skyld for den slags narestreger. Her må jeg påpege, at selvom jeg ofte lufter Fluffy i snoren, og det da hænder at han vælger at gøre i naturen frem for toilettet, så er det kun sket en 3 gange at han har skidt i sandkassen. Vel at mærke, mens han var killing, og ikke hvor jeg tilfældigvis men planlagt havde medbragt hunde-bæ-poser til at samle op. Så kan folk da vist nok lige pakke deres forargelse sammen, når det viser sig, at det er ungerne selv der graver guld ned i sandkassen, haha

I øvrigt er det for en gangs skyld ikke mig, som er vrede beboer
Udgivet Friday d. 26. June 2015
2 comments and 1556 views

MurphyIronic

Comments

MRGravatar Michelle Rimme 26 June 2015 21:38

Åååårh hvor genialt! Ja det er ganske komisk når det åbenbart er folks børn der gør det, hvilket er helt uhørt oO?

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie