Club Matas Negle Survey (tag)

Stødte på en Survey om negle fra ClubMatas på min Facebook, og besulttede, at det kunne være et underholde tag - lige så meget fordi survey'en kun giver ringe mulighed for at uddybe sine svar. I hvert fald får I mine her - og jeg vil også meget gerne høre jeres I må gerne betragte jer som tagget af Gulde, så... Du er tagget!

1. Bruger du neglelak?
Ja! Dah..

2. Bruger du underlak?
Ja, altid når jeg har lak på, og sometider alene, det giver så pæne, blanke negle

3. Bruger du overlak?
Ja, altid når jeg har lak på

4. Hvor ofte lægger du ny neglelak?
Hver uge (eller hver anden, men helst hver, hvis jeg kan komme til det)

5. Får du lavet manicure på en negleklinik?
Nej, aldrig, og har aldrig prøvet det...

6. Laver du selv manicure (lakfjerning, filning, neglebåndsbehandling og lakering) derhjemme?
Ja, jeg tager somregel det hele med (måske med klipning som alternativ til filning) og har tilmed fået sneget mig til at give Emil en behandling af og til (altså bare neglebåndsbehandling og fjerning af hård hud)

7. Hvor ofte?
Hver 2. uge ... vel omkring hver anden gang jeg lægger, men det svinger lidt... så igen et sted mellem hver og hver anden uge

8. Hvorfor ikke?
Eh... jo jeg gør? ... har jeg jo lige sagt? (De opstillede valgmuligheder var: for svært/for dyrt/kan ikke finde de rigtige produkter til det/har ikke tid/har ikke lyst/andet)

9. Oplever du problemer med dine negle?
Ja, de flager (læs: falder af i flager), og jeg har faktisk ikke kunne få et klart svar på hvorfor... men tror det er fordi de er for svage. Det bliver værre hvis jeg bruger fingre/negle meget... Vil også tror at klipning med negleklipper er med til at forværre problemet, men eftersom vi skal have en vis (kort) længde negle til karate, og jeg ikke har tålmodighed til at skulle file flere timer hver uge... så er det jo sådan det må være..

10. Hvilke negleproblemer har du?
Valg muligheder: Neglene er tørre og knækker nemt, Neglene er bløde og flosser, Neglene er for bløde, Neglene har gule pleter, Neglene har riller, Neglebåndene er tørre, flossede eller hårde, Neglelakken skaller nemt
Se selv, hvad skal jeg svare? Neglene (ikke lakken) skaller nemt! Neglebånende er ikke flossede/tørre, men får en del neglerødder. Neglene er næsten ikke rillede (takket være opmærksomhed på skader på neglebåndet) og ikke misfarvet (tak, underlak!)
Hvad er der så tilbage? Tørre og knækker nemt, bløde og flosser, eller bare for bløde... hmm... Vil skyde på det må hedde at de er bløde og flosser eller tørre og knækker.. hvad tror i?

11. Bruger du negleplejeprodukter til at afhjælpe dine negleproblemer?
Ja.. nej.. Som sagt, ved jeg ikke rigtigt hvad jeg bør bruge. Jeg bruger en neglebånds-creame til at vedligeholde mine neglebånd, og en undelak for at undgå misfarvning. Derudover forsøger jeg at holde neglene dækket af lak (gør dem stærkere) og at undgå at bøje neglene, hvilket får dem til at spalte.

12. Hvilke mærker bruger du?
Bruger Sally Hansen neglebåndscream og under/overlak (overlakken fordi den er super hurtigt tør, og ikke trækker i farverne, hvis man laver desings - en "bedst i test" kunne man sige). Vil dog gerne prøve Lush's "Lemon Flutter", en "cuticle butter"/neglebånds-smær, der skulle være rigtig god - har i hvert fald hørt en masse gode reviews.

Og så til slut, et link til Survey'en, hvis du af mystiske årsager også har lyst til at tage den Men husk nu at dele på din blog også, ikke? Og send mig så lige et link, så jeg kan læse det, for Gulde er nysgerrig
Udgivet Sunday d. 09. September 2012
2146 views

Tag Nails

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie