Comeback med random reaktioner

Når jeg har været væk fra bloggen så dukker den der perfektionisme-blokade hurtigt og for at gøre et comeback sværere endnu. Tit har det noget med rækkefølge at gøre. Jeg bilder mig ind at jeg gerne vil have tingene nogenlunde kronologisk (og missede blandt andet Japan og Tyrkiet historier på den måde) så de skønne juleeventyr naturligvis må komme før nytårshejs, nytårsboble og fødselsdags hurlumhejet (gange 3 så det matcher julen selvfølgelig, hihi). Og eftersom der i år blev budt på kanelgifler, er det jo ikke noget jeg vil misse.

Men med en stadig begrænset TSS-resurse ("tage sig sammen") må jeg vælge mine "kæmpe" med omhu. Det er jo trods alt for sjov. Og jeg har fx stadig ikke kigget samtlige fødselsdags hilsner igennem endnu ^^" Men jeg kan heller ikke holde mig af bloggen med mine skrivefingre længere (plus, diverse klader hober sig op når jeg er væk)... så... kort historie lang - de kommer nok engang Når selv Miriam kan blive hæmmet af sit perfektionistisk selv, kan jeg også starte op på uperfekt manér

Så først en Fluff, som tydeligt fik meldt ud at han bestemt måtte være vigtigere end sådan en computer tingest

Fluffy kat afgør hurtigt at have større vigtighed en computere og gaming!Og dernæst reaktion på nogle af de nyheder og historier der suser om for tiden.

Vi har fx mistet et par herlige celebs i Alan Rickman (prof. Snape) og David Bowie, snøft

Asylkrisen er stadig et problem - både krigen og vores ovefbefolknings F.W.P. hvilket bringer andre problemer med sig. Kulturhøflighed fx og noget med at forstå hinanden - som at forstå et nej til grams på diskotekerne hvor flere kvinder føler sig chikaneret (både af danskere men for tiden i højere grad) af ansylansøgende mænd og drenge. DF's reaktion er som reaktion åbenbart at foreslå salg af pebberspray på kommunen... hvilket er mig en gåde, når det nu er så "farligt" et våben at vi knap vil tillade politiet brug af det? Alternativt kunne man jo også lære lidt karate (eller anden kampsport/selvforslag) være ude over den bøvl. Der er ricisi for misbrug i begge tilfælde men karaten tilbyder styrkelse, selvdiciplin og sund motion, ikke?

En anden politikerting. Det der med politikerpension (her, her, her, her) og den der Vederlagskommision som er fejet ind under gulvtæppet (men som omtalt her, her) og det musletetslag som nu bliver brudt fordi forslaget om lønstigning (og pensions nedskæring) angiveligt er for meget af det gode (her, her, her, her, her)? Det har jeg svært ved at tolke. Man burde vel egentlig gå lidt hårdede til værks med den pension og så lønne vores politikere ordentligt mens de arbejder for os - ikke bagefter og efter en model så langt fra dem de selv lovgiver om og skære i. Og så potentielt med tilbagevirkende kraft for de yngre pensionerede politikere - det kunne måske give penge i kassen til kriser som krige og flygtninge...


Så et DR-program "Langt fra Borgen: Frikadellekrig og tørklæder" .. frihed er en svær størelse - særligt når det sker på bekostning af andres frihed. Et frit luftrum for mig og min astma sker på bekostning af frihed for den ryger som gerne ville have nydt sin smøg der. At forbyde tørklæder for at forhindre at nogen bliver dem påduttet at bære dem, sker på bekostning af friheden for dem der gerne vil. Og som en pige så frækt poientere så har vi også regler og normer som diktere os herhjemme. Den rare mand bar slips (praktisk talt en lykke at hænge sig i) - og de fleste dækker sig alligevel til i vinterkulden. Vi bærer hvidt til konfirmation og bryllup og sort til begravelse. Og så betyder frihed og demokrati jo desværre skrøbelighed ved manglende kontrol og risici for at afskaffe sig selv. At friheden er ubegrænset er jo netop det smukke - og kommer med prisen af at den måske ikke udvikler sig (eller forbliver statisk) som vi gerne vil have det.

Jeg har i øvrigt også måtte konstatere at jeg åbenbart ikke er til krid-hvide tænder. Jeg så en youtube video, hvor gebiset sprang så meget i øjenene på mig at det nærmest stak (Glitterik Smørhår anyone?) Når tænderne bliver hvidere end det hvide i øjnene? Så er det vist lidt for meget for mig, hehe. I don't get the trend ^^" Så kan man selvfølgelig sige, at enhver har ret til at bestemme over egen krop og hvad der skal gøre ved den. Den er jeg stadig med på. Men i forhold til tænder er det sjældent dem selv der skal kigge på det.

Jeps, jeg kommer langt omkring i mine forsøg på at fjerne fokus (fra mig) og holde mig fokusløst beskæftiget efter min fokus-kvote er opbrugt...
Udgivet Thursday d. 14. January 2016
1595 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie