Dagens Look - I Sea You over Black

Et af mine makeup-looks varianter med I Sea You velvet touch eye lineren fra Gosh

Det er så faktisk ikke fra i dag. Men kunne fint passe på de fleste dage. Jeg har båret denne eyeliner næsten non-stop siden jeg har købt den, og på forskellige måder. Og det på trods af at jeg ellers normalt ikke bruger makeup til hverdag. Her er den fx. brugt over en sort eye liner på toppen, og i ren form på den våde kant under øjet. Jeg er ikke specielt god til at fotografere min egen makeup endnu (hvilket i øvrigt bliver besværlig gjort af lange vipper der sider i vejen), så jeg fik taget virkelig mange billeder - og uden nogen "perfekte" er de svære at vælge ud, så det blev med en del variationer, hvoraf nogle måske ligner hinanden lidt. Jeg håber i kan "leve" med det

Disclaimer: Jeg er ikke makeupartist eller noget i den retning, kun glad amatør, så hvis alt ikke er perfekt... så behøver det heller ikke være det!

PS: Hvis du ikke allerede stemt, så hjælp mig lige med din mening her, ikke? Rewind, retrospect eller ??
customer surveys
Udgivet Saturday d. 27. April 2013
1640 views

Makeup LookOfTheDay Beauty Gosh

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie