Danger to myself

Apparently er jeg til fare for mig selv for tiden. Således har jeg nu opbrugt reste af det klip-selv plaster vi havde hjemme på et lille snit på min fod... okay, et ret stort snit. Jeg har gang i mit op/ud-rydnings projekt, og havde som en del af det stakket nogle kasser med glas i som skulle ud på en eller anden måde. Fluffy valgte at bruge mini tårnet som springbræt og væltede den ene på gulvet. Det var en ulykke der ventede på at ske. Kassen rummede og glasset blev smadret over alt... i kassen... havde jeg troet. Åbenbart endnu en ulykke der ventede på at ske. Jeg har fjernet to bitte spliter fra under min fod/hæl nu. Den store satte sig fast under hælen, løst og harmløs, som et stykke grus der bare er trykket fast og lige skal rulles af. Så det gjorde jeg, og opdagede med undren at det efterlod et aftryk på min vrist/ankel som efter endnu en ting trykket fast for længe og derefter fjernet. But then there was the blod. Jeg ved næsten ikke om det er The Coldest Girl in Coldtown der fucker med mit hoved med et eller andet dødsønske, eller om jeg bare er distret og klumset som jeg plejer.

Rent glas-snit, didn't hurt at all, I promise. Og heldigvis har jeg lige fået min stivkrampe-vaccine

Som nu den der hændelse i bilen (tænk, et øjeblik havde jeg glemt det danske ord for incident og måtte slå der op, pinligt), hvor jeg midt i mit pludseligt maniske projekt med at få kattehår af min jakke (uden at være i besidelse af fnugrulle), fik den lyse idé om at kaste det ud af vinduet for at forhindre de fjernede hår i at flyve lidt rundt i bilen og så ellers sætte sig til rette på jakken igen. Well, planen var god, den glippede bare lidt i udførelsen, hvor i stedet for at trække i knappen til de automatiske ruder i stedet endte med at trække i håndtaget til... tja, bildøren. Ups-med-120-i-timen-på-motorvejen eller noget. Emil var absolut vågen på resten af turen.

Og jeg ser/hører lidt for mange Game Over uheld i hovedet nu
Udgivet Friday d. 07. August 2015
4 comments and 1494 views

Comments

CGravatar Cathrine 08 August 2015 09:31

Avavav!! God bedring

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 August 2015 00:15

Tak, hehe, det ser heldigvis mere dramatisk ud end det var. Men passede lige til den vampyrbog jeg var igang med

IGravatar Ilhja 08 August 2015 11:53

Av! Men det er da dejligt at høre at du stadigvæk er i gang. Jeg er gået lidt død i det, muligvis fordi jeg har så mange ting der endnu ikke er blevet hængt op herhjemme og fordi jeg fjernet så mange ting da jeg flyttede.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 August 2015 00:17

Jeg håber da også der er en grænse for hvor meget der kan / behøves håndteret. Jeg har også selv været gået noget i stå, men nu skulle der ske noget igen. Mit problem er ikke så meget at få tingene sortet fra. Det er mere den del med rent faktisk at få dem UD

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie