De bedste julekager

Jeg kan ikke udvplge én kage, som den ultimative yndlings julekage. Jeg har nemlig ingen über alles favorit.

Jeg kan godt lide brunkager, som min mor plejede at lave dem. Annes er selvølgelig også gode, og jeg må indrømme at dem min far křber hjem fra butikkerne, ogsĺ er ganske gode. De hjemmegjorte er at foretrække, men brunkager er hans top-favorit, sĺ hjemmebageriet kan ikke fřlge med dér, hehe.

Emil's favorit er bl.a. havregrynskugler, og han var nćrmest ved at erklćre mig en vantro/hedens/blasfemisk barbar, da jeg kom med indrřmmelsen af at jeg ikke bryder mig ret meget om denne "smĺkage" / "juleslik". De bliver lavet pĺ kage-dagen, sĺ i min verden er de en slags kager, hehe. Jeg er heller ikke meget til kokus-toppe og ruttebiler, nu vi er ved et.

Kyskager, honning-kager og pebbernřdder er gode nok, men helst i smĺ moderate portioner Ditto med klejner. Annes fancy kager som Jřdekager og fedtebrřd er ogsĺ lćkre nok. Jeg er vild med vanille-kranse, specielt af den meget hĺrde slags min farmor laver De blřde af slagsen er lidt noget stads.

Kransekager er ogsĺ ren guf! Vi laver dem for nemheds skyld som en slags konfekt, i stedet for egentlig kage. Jeg ved dog ikke om det ikke reelt tćller som en nytĺrskage... Synes altid de hćnger sammen med nytĺr, men vi har dem med til julen ogsĺ.

Hmm, jeg tror jeg har det lidt med kager, som med slik i det hele taget. "Alt med sukker" = Gulde Guf, hehe. Med ganske fĺ undtagelser ^^"

Decemberleg #6 Den bedste julekage
Udgivet Saturday d. 07. December 2013
1 comment and 2056 views

Decemberleg2013 Challenge Jul Baking Sukker

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 07 December 2013 00:21

Hm... ser ud til at der er nogle fejl i din tekst.. med æøå...

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie