De sidste par dage

Nå, her kommer lige en lille opfyldning af de seneste par dage.

I lørdags var jeg, som i måske allerede har set, til graduvering, dvs. bælteprøve i karate. Og jeg må sige føj, jeg har aldrig lavet så dårlig en gradivering! Jeg havde enormt mange fejl! Til mit store held, kan Sensei Alex bare ikke observere 12 hele tiden, og jeg var så heldigt at blive overset i mine fejl - så ud over at han bemærkede jeg er ret dårlig til de svære spark, blev der ikke rigtig sagt noget. Jo, i min kata (en seriefremvisning af teknikker) gik det også galt. Jeg blev først bedt om at gå den endnu engang, og siden at gå begynder-kataen - hvilket er klart et dårligt tegn! Han bemærkede dog bare derudfra, at jeg bliver meget nervøs ved nye ting, men de ting jeg nu engang har lært, dem kan jeg også! Men for at komme til pointen - jeg bestod!

I søndags var det jo 3 advent, og det er nu blevet ny tradition, at få adventsgaver. Før i tiden fik vi jo kalender pakker, men nu er det adventsgaver, så jeg synes da lige i skal se hvad jeg har fået

[Øhm, eller i hvert fald så snart jeg kommer hjem, og kan bruge mit FTP program til at uploade billederne ^^"]

I går var jeg det, at jeg skulle til tandlæge, eller det troede jeg da i hvert fald. Det viste sig, at jeg havde taget fejl af dato'en, så det er altså først i dag - gys! Og snøft, for jeg er ret sikker på jeg har huller, men det skal helst gøres før jeg bliver 18
Nå, men jeg var i byen, for at købe tøj - jeg er træt af altid at være alt for aparte, dukke op i for fint eller for sjusket tøj i forhold til alle andre. Så nu har jeg endelig fået mig en "fin kjole" som ikke "for fin" - gallatøj kan eksempelvis ikke bruges til specielt meget. Vi endte til sidst på min mosters anbefaling i en top-shop - og efter en hel times hård kamp, lykkedes det endelig
Aftensmad fik vi på Mc'D og jeg kunne smadre min mor, for at tvinge mig til også at æde en is, efter jeg flere gange hvad forklaret hende at jeg allerede var mæt, og ville få det af lort til til karate - men hun giver mig de der hundeøjne der siger: "Men, hvis du spiser en is, så må jeg jo heller ikke". Suk, så selv om træningen ikke var hård, og opvarmningen var mega sjov (stikbold), endte jeg allievel med at rende rund og puste og stønne efter vejret, med en meget øm og luft fyldt mave. Grrr mor!! Det gør du ikke igen
Udgivet Tuesday d. 16. December 2008
2196 views

Karate

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie