Del 1: Travlhed

Et indlæg i to dele. Jeg ville have skrevet disse i går - men nu blev det altså i dag i stedetDel 1: Travlhed

Det er sjovt med travlhed. Det er som om jo mere der klumper sammen, des endnu mere skal man også pludselig nå samtidig. Som når samtlige lærere på skolen vælger at lægge en tung aflevering samme uge. Eller man pludselig er heldig at få nogle ekstra dages arbejde... og det så pludselig er dér diverse ansøgninger skal udfyldes, andre oplysninger skal indsendes, samtaler skal placeres, referater skal skrives og opdateriner skal indkoorporeres... Jeps. Jeg har haft nogle travle dage Når der kommer skub i tingene, kommer det hele rullende på én gang... åbenbart Men en del af det er positivt, for det kommer i form af en periodes fuldtidsstilling. Og en mulig fremtidsplan. Men jeg skal lige have de sidste brikker til at falde på plads dér, før jeg uddyber mere

Det er rart at være oppe i omdrejninger igen. Men det bekymre mig også, for jeg ved ikke helt hvad jeg "kan" igen endnu. Hvad nu hvis det hele går i backgear igen? Jeg har haft en hård tid i hovedet henover det sidste års tid (primært effterår-vinter). Mange trælse tanker. Men det føles som om det er ved at gå bedre. Faktisk kan jeg nogle øjeblikke synes at alt er perfekt igen - for så øjeblikket efter opleve at selv simple ting kan vælte mig igen. 3 bankoverførsler og et par telefonopkald for eksempel. Så jeg skal også huske på at jeg ikke er helt ovenpå endnu.

Jeg har i den periode fået svar på nogle spørgsmål... mest nogle jeg ikke var klar over jeg stillede ganske vist. Og imens lå mine egentlige problemer så urørte hen og seglede sin egen sø til jeg er kommet oven på igen af mig selv. Jeg har følt mig noget "alene" i min kamp. Jeg ved også godt at jeg ikke har været meget for at åbne op. Ikke til mine nærmeste og nærmere kredse (for ikke at belaste dem, som jo egentlig havde problemer nok i deres eget, synes jeg) og ikke her på nettet, for ikke at "belaste mig selv". Jeg tror selv at det meste af mit problem ligger i den usikkerhed/ledighed jeg har haft. Jeg har, set i backspejlet, været temmeligt uheldig med flere af de arbejds/praktikpladser jeg har været i, men ikke mindst mange af de jobs jeg er blevet afvist fra. Der har været så mange "kreative" årsdager til afvisninger såsom: at være for lav, at være for ung, at have anstrengelses-astma stående i min journal. Så derfor er jeg nu bestemt mere varsom med hvad jeg lægger ud. Hvilket jo så bare giver grobund for endnu flere tanker, nu hvor overtænkeren er nød til at overtænke endnu mere i det. Bum bum.

Men det vigtigste er vel at jeg føler at det går opad, selvom jeg bestemt ikke er nået i mål endnu
Udgivet Saturday d. 16. April 2016
1122 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie