Den akavede drøm

Ow, jeg havde en sær drøm i nat. Og det var ikke engang fordi den var spænnende, den var bare... sær.

Jeg drømte, at jeg var flyttet i hus sammen med Emil, og at hele hans familie var på besøg. Hans mor var ude at fiske (så hende ikke, men vidste det), og pludselig skulle Emil hente tørre sko til hende, fordi hun havde fået våde sko
Jeg selv rendte forvirret rundt ude i haven, hvor jeg stødte på en jeg kun kender fra nettet. Og kender er nu så meget sagt, men ved hvem hun er, og har fulgt hendes videoblogs (vil ikke lige nævne hende ved navn, men det er altså ikke en jeg skriver med ofte). Hun var meget frustreret, fordi hun var blevet anklaget for tyveri (IRL) og hun bar pistol, så var lidt bange for at hun ville skyde mig. Hun ville lave en video, hvori hun forklarede sin uskyld, men hun kunne ikke få udstyrret til at virke. Hun var meget frustreret, og jeg forstod at hun også var ked af det, så jeg gav hende et trøstende kram.

Senere mødte jeg en anden veninde i haven - en jeg også kender i virkeligheden. Faktisk en af mine bedste veninder. Jeg skal lige tilføje, at hun er biseksuel. For det mærkelige var, at hun kyssede mig (ikke bare tante kys), og det bare var så akavet for mig og jeg blev så flow, at jeg stak af over i naboens have. Naboen viste sig dog at være min x-kæreste, og han endte også med at kysse på mig. Men jeg vidste jo Emil ville være hjemme om lidt, og var der noget jeg ikke ville, så var det at han skulle se min x - igen blev jeg enormt flow, og stak af til min egen have, og løb ind i mit hus. Men desværre fulgte han efter. Så kunne jeg se døren åbne, og Emil komme hjem - oh my, men min x-kæreste havde ikke været til at få ud af huset igen. Så... igen blev jeg flow, og krøb ud gennem en lem i døren, og gemte mig i haven...

Alt i alt har jeg altså kysset på alle mulige andre, en netop min kæreste, unfair Især det med min veninde, for jeg har ikke set min x-kæreste i flere år, men hende ved jeg jeg kommer til at se igen snart, det bliver bare akavet
Udgivet Thursday d. 16. April 2009
6 comments and 2016 views

Comments

IGravatar Ilhja 17 April 2009 08:35

Gid jeg kunne huske mine drømme.
Det eneste jeg kan huske er hvad jeg tænker på inden jeg falder i søvn

EGravatar Ellen 17 April 2009 14:48

Din side er blevet bedømt!
- Lyst til at linke?

EGravatar Ellen 17 April 2009 16:39

Sorry.. Har rettet det, troede ellers jeg havde skrevet det rigtigt..
- Super sætter dig ogsålige ind!<3

EGravatar Ellen 17 April 2009 16:42

Har skrevet, men ved ikke om den sendte den.. Jeg sætter dig ind og har rettet det..
//Ello

EGravatar Ellen 17 April 2009 16:44

Heeh, sorry jeg skriver hele tiden.. Men du må godt bedømme min side, hvis du vil?
//Ello

AGravatar Altair 19 April 2009 15:26

Okay, du havde en værre omgang tysk end mig. Men godt det da var den sidste! Jeg ved ikke om denne var den sidste, men jeg håber det. Så du skal måske også op i tysk til sommer?

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie