Der er så mange billede der kan gøre mig helt glad

En meget glad Valde-Vuf, som slås i sne med Emilen
Det gør mange af de billeder jeg har taget faktisk, men dette med Valde, en meget glad hund der leger og slås med Emil'en i seeen, var den der sprang mig først i tankerne. Et andet bud, kunne have været de lunte-fugls-maleri min svigermor har malet, og som Emil og jeg fik i indflyttergave, fordi jeg så godt kunne lide det - men det må i få at se en anden god gang. Btw, så vil denne challenge fremover kører hver anden dag - fordi jeg kan, og det er mig der bestemmer Hehe, og måske også lidt fordi jeg bedre ville kunne følge med, og ikke føle at bloggen flyder over med kun udfordrings indlæg. Jeg håber ikke de genere jer? Men i må da meget gerne skrive, hvis der er en bestemt type/serie af indlæg i savner

30 days blog journal challenge - Sabrina Jensen

Sabrina Jensens Blog Journal Challenge #6 Et billede der gør dig glad
Udgivet Thursday d. 14. November 2013
3 comments and 2524 views

SabrinaJensenChallenge Challenge Valde Pets

Comments

SGravatar Simone 18 November 2013 09:31

Dét ER også et rigtig godt billede Blev også helt glad da jeg så det!

Simone
Microcut.dk

CGravatar Cathrine 18 November 2013 11:11

Nej hvor er det sødt!

GGravatar Gulde 19 November 2013 21:06

Tak. Det er altid godt at kunne sprede lidt smil

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie