There are slow days and busy days

Der er sløve dage og travle dage. Der er dage hvor man ikke får blogget meget, fordi der ikke sker så meget. Meget af min ferie er fx gået med at tulle rundt, rydde op og hygge mig ved computeren. Ren afslapning. Og så er der dage, hvor det ikke sker, fordi man har haft så meget andet at lave, derude i verden og livet. Som i dag, der er gået med et spændende og hyggeligt besøg i Ree dyrepark (Æbletoft Zoo) sammen med Emil's søster, nivø og niecer og svigermor (Bedstemor-Skrap ) - og så nåede vi endda ikke hele parken - efterfulgt af et besøg hos min farmor. Og hendes nye mand Holger. De blev nemlig pludseligt gift i lørdags, og der havde jeg også andre, ældre planer. Jeg har masser af billeder, ligesom fra Sverige, men har ikke haft tid og/eller lyst nok til at få gjort mere ved det endnu. Jeg forventer at de kommende dage bliver ligesådan. Har lovet mig ud som flyttehjælp i morgen, og henover weekenden vil jeg på campingferie med far-og-familie ved grænsen. Det bliver så uden Emil som har fået lavet andre planer. Og så er deb ferie næsten gået. Men så har der også været tid til både travle og sløve dage, og ca. lige mange af hver hvis man tæller Gashuki med. Jeg har ikke savnet noget, og glæder mig faktisk også til at komme på arbejde igen - dejligt! Meen, en lille smugle ekstra ferie ville heller ikke gøre noget. Godt at der er lidt endnu, ikke?

I do not look as happy as I was!
Billedet er fra i dag i dyreparken i øvrigt. Jeg ser ikke nær så glad ud som jeg var?
Udgivet Tuesday d. 14. July 2015
1541 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie