Design mens jernet er varmt... eller sådan noget

Yoghurt

Sidder nu efter første træning i den nye sason med en kop yoghurt - ja, yoghurt i kop, da vi kun har de trælse dybe tallerkner tilbage, må se at få mig taget sammen til at tage den opvask i morgen.

Men altså, jeg sidder med denne her kop yoghurt (jeg var sulten) og har gang i to bærbare computere på engang, jepsen, både Eva og min kære Linda hvis nogle af jer skulle huske hende. Sagen er den, at Eva er for lille til at køre tunge programmer som Photoshop og Dreamweaver, som jeg i øvrigt snart får brug for, så jeg skal ud og have fat i en stærkere bærbar til skolebrug, men lige nu kan Linda fint klare det jeg har behov for.

Hvis nogle kender programmerne har det nemlig måske gættet at det er design programmer, som i hjemmeside design. Jeps, jer er gået igen igen med et nyt design. I første omgang ikke til denne min hjemmeside, men til en anden jeg har styr på for klovbeskærerforeningen. Jeg fik nemlig en god idé til hvordan den skal være da jeg surfede på nettet i dag, så nu er det bare med at komme i gang mens jernet stadig er varmt, eller hvad det nu er man siger. Jeg kommer nok også til at lave en version til denne hjemmeside, så den kan få et lidt mere prof udseende for førstegangs besøgende (for i vil selvfølgelig fortsat stadig kunne vælge imellem det af mine designs i helst vil iklæde bloggen/hjemmesiden).

Men nu tilbage til arbejdet
Udgivet Monday d. 08. August 2011
1300 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie