Det bedste/værste der er hændt dig nogensinde - Personlig Blogchallenge #14

Jeg ved ikke rigtigt hvad det absolut værste skulle være. Jeg har oplevet flere knap så behagelige ting efterhånden, som mine forældres skilsmisse, min farfars død, mine kattes bilrelaterede død (pet-owners know that pain), min bilulykke, at dumpe karateprøven, perioden på gymnasiet og sikkert andre ting jeg har fortrængt i forbindelse med skilsmissen. Den må derfor nok være at betragte som den værste.

Det startede egentligt meget pænt, men det udviklede sig hurtigt til at blive en retslig og grim sag. Jeg husker ikke meget fra den tid, og det jeg husker er meget rodet sammen. Mine eneste holdepunkter er faktisk stort set hvad jeg kan læse tilbage til på bloggen, og så mit minde-ringbind.

Jeg har også flere kandidater på listen til den bedste oplevelse. Som turene til Japan, min gode karakter da jeg kom hjem, da jeg gik på efterskole og havde det skidt, og alle mine venner gik sammen og arrangerede et surprise party til ære for mig :3 Eller den fest der endte med det forhold jeg nu har haft til Emil i over 5,5 år! Jeg tror slet ikke jeg kan vælge!

Og så er der de underlige oplevelser som på én gang kan nominere sig i begge kategorier. Mit sortbælte fx. Det var super surt at dumpe som den eneste i klubben og den første i klubbens historie til en prøvegraduering... Det var til gengæld SÅ meget federe at bestå! Og bestå med bravur i den endelige examination (ikke med et halvt års ekstra venten som betingelse, hvilket ellers var de forhold jeg gik op under). Men faktisk også selve prøve-gradueringen (2. gang, hvor jeg bestod altså). Det var en fed fornemmelse at have gennemført, men jeg var til gengæld også gul og blå og sort efter de 25 kampe. I dag bruger jeg faktisk den målestok om slemme oplevelser, hehe, hvad ville jeg helst gå igennem: den nye forhindring, eller 25 kampe til... Den eneste gang jeg endnu har valgt kampene, var før min endelige multimediedesigner-uddannelse, som jo egentlig gik meget fint alligevel
Udgivet Wednesday d. 04. September 2013
1783 views

PersonligBlogChallenge Challenge

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie