Det ku' ha' været så let, men sådan fungere (software) verdenen åbenbart ikke

Nogle gange irritere det mig, når jeg finder løsninger der virker til umiddelbart at gøre tingene lettere for mig - men jeg så finder ud af at programmer ikke fungere med dem. Fx blev jeg meget glad, da jeg opdagede at det nye windows 7 understøtter nogle filer kaldet .contact filer, som er en slags adresse kartotek på computeren. Eller jeg opdagede det hvert fald, jeg ved ikke om det er specielt for microsoft eller windows, men det var der i hvert fald. Og det ligner til forveksling det adresse kartotek som findes i Windows Live Mail, det første mail-program jeg har valgt at "give en chance" - jeg er ellers mest til at bruge selve webstedet til at holde styr på mine mails...

Her kommer så det trælse: programmet importere fint adresse filerne fra starten - men derefter hænger mappen med mine .contact filer og Windows Live Mail adressekartoteket overhovedet ikke sammen! Når jeg opdatere det ene sted, så gør den ikke det andet, og jeg kan ikke få filerne hverken frem eller tilbage siden hen...

Det irritere mig, for jeg kan lide selv at kunne styre tingene som filer jeg selv kan sortere, og ikke noget der kun virker for ét program - for ærligt talt, skulle jeg bruge alle de Kalender programmer eller side funktioner jeg bliver stillet til rådighed (bare for at bruge et eksempel), så skulle jeg have en på min Gmail, på mine to webside mails, på mine to Hotmails samt min skolemail, en i Microsoft Works, og endelig en i Windows Live Mail... det er altså alt for mange steder at skulle opdatere på én gang!

For at føre det tilbage til mit problem med adressekartoteket, så ville jeg jo gerne, om jeg kunne have det liggende (i brugbar for, ikke blot en .txt eller .csv fil, men i hver sin fil som det jo gør nu... disse adresser skulle så kunne synkroniseres med mine forskellige mails og også meget gerne eksempelvis min mobil-telefon. Se det ville være en skøn anordning... brugbart i mange situationer, let at redigere og tilpasse og let at sikkerhedskopiere. Men så praktisk er (software) verdenen desværre ikke indrettet
Udgivet Sunday d. 28. March 2010
1359 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie