Det virkede, jeg fandt den!

Ja, jeg bad jeg jo krydse fingre, og jeg har på fornemmeren at I også gjorde det Ser I, jeg havde jo problemet igår, at jeg havde mistet min ring i mandags efter karate - og jeg var meget glad for den, for jeg har fået den af Emil Så jeg var godt ked af det, og ringede og spurgte og søgte alle stæder - men kunne jeg finde den? Nej. Så i morges, da jeg stod på toget, spurgte jeg endnu engang Tanja om hun måske havde den (skønt jeg skrev til hende i går) - og det sagde hun nej til. Men så kom jeg i tanke om situationen i omklædningen igår. Jeg havde glemt at tage ringen af i dojo'en (træningssalen), så den lå sammen med mine nye handsker (year), mit vand og min medicin derinde. Og da vi var færdig med træning var jeg så giga smadret at jeg måtte kæmpe mig ud i omklædning. Så jeg fik smidt mine ting alle vegne - en del over ved Tanja, da vi begge har træningsjakker med, og de ligner hinanden. Og jeg havde puttet min hasch i hendes lomme! Så kom jeg idag morges, at "Mon jeg også har proppet min ring i hendes lomme?" - "Men nej, hun har jo nok haft lommerne tømt siden". Men nej, det havde hun ikke - og hvad kunne hun så overrasket fiske op af lommen? Jep, nemlig: Min ring! Weeee!
Men hvorfor var det mon så vigtigt at jeg fik den i dag? Det skal jeg sige - fordi i dag var det vores 10. månedsdag
Udgivet Wednesday d. 24. September 2008
1078 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie