Dø-Af-Influenza og TV-brain-Clutter med bolides og det hele

Stakkels mig, det er en pine med alle de ting jeg ikke kan finde rundt i efterhånden, når det kommer til TV verdenen.

Vi sidder i stuen og ser Die Hard 4 - mig og en meget ynkelig Emil. I ved nok, man kan dø af influenza, når man er af hankøn altså? Han har nu ikke selv sagt det er det han har, det har jeg fortalt ham, for han er brandendes varm, og hoster, og det hele kom her til aften. Ifølge Testen på IfluenzaNyt.dk betyder det, at han nok har influenza, og at det topper (ja gæt hvornår) nytårs aften kl. 12 - er det ikke fantastisk?

Selvom han ikke har de karakteristiske muskel/ledsmerter i hele kroppen, skulle symptomerne skulle være gode nok:

Symptomerne på influenza opstår oftest 1-3 dage efter, at man er blevet smittet med virus. De tydeligste tegn på, at man har fået influenza er:

• pludselig feber, op til 40 grader C i 3-4 dage
• tør hoste
• muskel- og ledsmerter
• hovedpine
• træthed og ekstrem udmattelse


Nå, men som vi sidder her, forsøgte jeg før filmen om jeg kunne komme i tanke om hvorfor den lød bekendt (Die Hard, altså). Så jeg spurgte om ikke det var den med kamelerne, hvortil Emil svarer "???!?!?!???". Yup, i skulle se hans ansigtsudtryk. Han retter mig dog, og siger at det er noget med pistoler i stedet. Jeg retter så mig selv, og spørger om jeg har fat i den forkerte film, og den med kamelerne i virkeligheden er "Brave Heart". Emil er lige så stort et spørgsmålstegn, og siger, at der ingen kameler er i den, for det fåregår i Skotland. Jeg forsøger så at forklare, at det er den med oasen og prinsessen i egypten, og han kommer pludselig i tanke om, at det må være "Kingdom of Heaven" i stedet.

Så nu sidder jeg og kan altså ikke finde rundt i Brave Heart, Die Hard og Kingdom of Heaven.

Men ikke nok med det, så er der jo også skuespillerne. Og det er altså en pestilens at genkende folk på deres hår når halvdelen af alle skuespiller pludselige har besluttet at være boldies. Der er ham der der spiller Creaig og Frank fra The Transporter, åbenbart ikke at forveksle med boldien fra Hitmand, som igen åbenbart ikke skal blandes sammen med denne boldie fra Die Hard (og åbenbart også The Expendables, som jeg så i går med Emil og hans buddy Stefan, men ikke rigtigt fik noget ud af)... Er der flere jeg har glemt? Hvis man altså ikke tæller mine Interaktions og Visualiserings lærerer fra EAMV, som også har valgt skalde-stilen, med.

Og så er der jo stadig byerne Skive og Viborg, som stadig har en irriterende sammenblandet status i mit hoved.

Would somebody please clean up all that thought-clutter and gum leftovers from my head?
Udgivet Sunday d. 30. December 2012
2002 views

Film Random Helbred

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie