Effektiv påskeferie

Alt efter hvordan man ser på det, er der gået en del af ferien nu. I min verden begyndte den i mandags, eftersom weekend alligevel er weekend. Og jeg har udnyttet denne første del af ferien til det yderste med praktiske ting og sager - især fordi Emil alligevel har skulle arbejde de her dage.

Billeder til Pinselejr morgenløb... forklaring følger, bare... længere nede i indlægget... Et billede af den nu pæne nydelige lejlighed (læs: stue, køkken, soveværelse, badeværelse, gang... basicly alt andet end kontoret) ville sikkert have været mere på sin plads... må hellere få lavet sådan et.


I mandags fik jeg rengjort badeværelset (og toilette, det trængte! Både til en tur med pimpsten i kummen og natron-eddike-blanding til sædet), ryddet op i lejligheden (særligt stuen) og ryddet op i køkkenet. Dertil fik jeg shoppet i byen (læs: købt en tandtrådstingst til Emil, resten viste sig at skulle komme fra Bilka) og prøvet dét der Frozen Yougurt fra Yogo. Jeg tror lige vi skal have defineret hvad der egentlig (ikke) er forskellen på is og yougurt, før Gulde bliver temmeligt tyk, for jeg tror ikke det er sukker-indholdet

Da Emil kom hjem med bilen tog jeg straks af sted, og fik handlet ind, dertil købt billedrammer til de to plakater vi købte på ulfborg marked for alt for længe siden, samt en ramme til min blå dame, og sat alle billederne i ramme. Der skulle trimmes lidt af kanterne på min dame, for at hun passede, men nu sidder hun fint i rammen.

Jeg fik desuden lagt neglelak om eftermiddagen - og resten af aftenen blev brugt på karatetræning


Effektiviteten begyndte dog allerede Søndag, efter social arrangementet, hvor jeg tog i Jysk sengetøjslager og købte et sæt sengeborder som vi fik samlet sammen. De er skønne! Det gav mulighed for at fjerne de efterhånden temmeligt skæve svævehylder vi før brugte som sengeborde - det giver et helt andet udtryk derinde Plus, jeg nu har en sengebords skuffe til mit natbords rod, og en hylde specielt tilegnet mine få ikke-scannede magasiner og blade, og min håndtaske. Plus, soveværelset er nu totalt opryddet; Gulde er meget tilfreds.


I tirsdags fik jeg støvsuget, smidt husholdningsaffald og den ophobede bunke pap ud, ryddet det sidste op/ud i stuen og tørret støv af. Jeg har også fået mit sat mit 1. Dan sortbælte diplom i ramme hvor 1. Kyo diplomet har siddet alt for længe. Jeg fik også så småt ryddet op på kontoret, og smidt en del ting i kælderen - blandt andet svævehylderne der blev pillet ned i går.

Om aftenen lavede jeg pandekager til aftensmad og fik i samme ombæring taget opvasken. Jeg begyndte desuden på at renskrive referat, men blev ikke færdig (efter 3 timer, suk!)


Onsdag blev brugt liidt mindre effektivt på at færdigskrive referat (endnu 3 timer, suk!) og tage et nok hyggeligt men dog også hårdt fieldtrip til Torsminde sammen med Bong for at undersøge, vurder og afmarkere en potentiel rute til pinselejr morgenløb. Det var SÅ koldt, blæsende og i regn/slud/hagl, puha, de har hårde kård derude ved kysten. Men fik da snappet nogle gode billeder. Det tog også et par timer. Så hjem og slappe lidt af og ellers bruge resten af aftenen på bestyrelsesmøder i stedet for karate som ikke også kunne nås (suk).


Alt i alt synes jeg, at jeg har været meget effektiv og voksenpraktisk! Det kan så også ses på lejligheden der nærmest stråler (i mit hovede gør den, hehe) Men det bedste er nok alligevel at jeg har haft masser af tid indimellem til at hygge med Fluffy-missen Og i morgen skal jeg i biffen med søs, det glæder jeg mig til

Jeg håber i alle har en lige så god ferie derude - eller får det, hvis i som min kære Emil først har ferie i helligdagene
Udgivet Wednesday d. 01. April 2015
1 comment and 1943 views

Comments

IGravatar Ilhja 03 April 2015 10:44

Godt klaret med at være så effektiv. Det er dejligt når tingene bliver ordnet.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie