E.l.f. i Matas

Vidste i at der er kommet E.L.F. i Matas? Det er måske bare mig der er langsom, men jeg har ikke haft mange muligheder for at komme i Matas på det sidste... Der var dog en tid torsdag i sidste uge, lige inden jeg tog til bowling og spisning med mine arbejdskollegaer (fra praktikpladsen). Amanda havde brug for en trøje, som jeg også nævte i mit indlæg om mine nye øreringe fra H&M, og jeg tog lige et smut i Matas for at forsøge at få min point-shop gave (som dog ikke var der). Hvad jeg dog også bemærkede var der, var en hel ny stander med produkter fra den populære billige side (dog ikke helt så billig som på nettet, så vidt jeg kunne se). Jeg har længe gerne ville prøve noget derfra, men tror dog alligevel jeg holder mig til nettet, da butikkens udvalg alligevel ikke rummede de ting jeg gerne ville prøve (produkter i pans, som man selv skal placere i palette, som fx den jeg allerede har).
Er det mig der er langsom? Eller er det også forholdsvis nyt for jer?

Elf makeup i Matas
Matas, nu også med Elf

Eyes Lips Face
E.L.F. er kommet til Matas


Har du købt E.L.F. i Matas? Eller holder du stadig fast i webshoppen?
Udgivet Wednesday d. 20. February 2013
2 comments and 5822 views

Makeup Matas Beauty

Comments

FGravatar Fie 17 September 2013 17:21

I hviken Matas

GGravatar Gulde 17 September 2013 22:15

Det er hvert fald i den i Holstebro, men andre steder ved jeg ikke ^^"

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie