Elmer goes on vacation

Jeg har sendt mit klaver på ferie. Min søster går på gym med musik på A, så hun kunne godt tænke sig at låne det engang imellem. Og jeg intensivere mine hobbyer (skiftende) i perioder. Så det kan fint passe med at hun kan låne det en tid, og at jeg så til gengæld er fuld af klaverspilletrang når han kommer tilbage igen Desuden blev det også en fin anledning til en søskende-hygge-tur til Holstebro's Open By Night - Pink Night Bror mand sluttede sig til for en tid efter kiggeriet

Hun glemte så godt nok at få en enkelt pose med sig ud i nat. Da jeg kørte hende hjem mellem 0:00 og 2:30 altså, det var hyggeligt Men det må hun så få med posten. Nå, men farvel lille Elmer, kan du nu have en god ferie

Elmer tager på ferie hos Søs - som stadig ligner ligner en gusten og udspekuleret hobbit i baggrunden
Udgivet Saturday d. 03. October 2015
989 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie