Empties fra Januar - Skønheds skrald med anbefalinger

Efter den enorme bunke af produkter i december, hvor hele stashet fik den store udrensning, var der naturligt mindre i januar. Hovedsageligt sæbe, men også et par knækkede/gamle/mislykkede eyelinere... og en forsvundet mascara...

Palmolive, Fructies, Max Factor og The Color Workshop


Palmolive Ayurituel jouous - Body Mind and Harmoni
... eller sådan noget. I bund og grund bare en fancy håndsæbe, men den virker udemærket, og duften var også ganske fin. På tilbud kunne jeg sagtens finde på at bruge den igen. EMPTY

Garnier Fructis - Strengthening Shampoo - Pure & Shine
Jeg er åbenbart ikke så god til at bemærke forskelle på hvordan produkter påvirker mit hår. Eller også er jeg bare heldig med at de fleste virker udemærket med mit semi-tynde sparsomme hår. Det er nu også nemt nok at arbejde med, og jeg har kun oplevet 2 vaskeprodukter der har gjort grimme ting ved det, hehe. Hvad jeg prøver at sige er, at shampooen her virker udemærket. Dertil dufter den lækkert, men jeg må indrømme at den enorme mængde skum den giver, ikke lige er mig. Jeg ved andre sikkert er interesseret i det, så hvis du er til meget skum, er denne måske et forsøg værd. Men til rette pris kunne jeg nu alligevel godt finde på at bruge den igen. EMPTY

Palmolive Naturals Bath Milk with Orange Blossom & Moisturizing Milk
... samme flaske som fra december... den blev gemt alligevel, men nu er den i hvert fald færdig! EMPTY

MaxFactor Kohl Pencil - CHarcoal Grey
Ud fra min oplevelse er disse samlignelige i kvalitet med Kohl linerne fra GOSH, der er mine favoritter. Jeg synes måske GOSH glider en anelse lettere på, hvilket jeg foretrækker, hvorimod denne måske sidder en snas mere stædigt. Men det er i marginalerne. I grunden er det bare fordi farven er grå (hvilket jeg ikke rigtigt fandt var min ting) og fordi den lille prøve er gammel... og knækket, og jeg har ikke fået erstattet min mistede blyantspidser endnu, tsk. OUT

The Color Workshop Eye Pencil
Jeg blev helt glad, da jeg fandt at denne blyant var elendig. Jeg blev nemlig så skuffet, da jeg kvalitetsmæssigt ikke kunne fornemme den store forskel på deres billige mascara og de dyrere mærker... OUT

The Color Workshop Mascara
Som jeg nævnte, irriterende at den virkede fint, når den nu er så billig. En af de der oplevelser hvor man må overveje hvad der har gjort de dyere produkter dyrere... kvalitet? Velfærd? Reklamer... Nå men mascaraen er også død nu, men jeg kan ikke finde tuben, så i må undværre den på billedet, sry :S OUT

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere: Celina fra Fabels in fashions
Udgivet Thursday d. 27. March 2014
3785 views

Empties Review Beauty NonSponsor

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie