En sang der får mig til at danse - Song Challenge #9

Der er mange sange jeg kan danse til. Overraskende mange faktisk. Bare sjældent dem der bliver spillet, i ved, der hvor man som regel danser. Så oftest ender jeg med at danse alene rundt i lejligheden ^^"

Eksempelvis:
Living on a Prayer - Bon Jovi
The Escapist - Nightwish
That Don't Impress Me Much - Shania Twain
I'm Gonna Getcha Good! - Shania Twain
Lord of the Dance - Worriers (well, egentlig hele cd'en)

Jeg kan danse til en masse weird, I know. Og nærmest intet af det de spiller på diskotekerne? No wonder I don't wonna go there, huh? Den sang jeg har valgt til jer, bliver dog denne:Dumb fra Tich, den er simpelthen så glad, sød og upbeat at jeg ikke kan lade være I min verden kan man også sagtens sidde ned mens man danser

Song Challenge #9 A song that you can dance to
Udgivet Sunday d. 09. March 2014
1039 views

SongChallenge Music Challenge

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie