En sang der gør mig flov/skyldig - Song Challenge #28

Kærlighedssange generelt! De beskriver altid så... voldsomme følelser, og mit følelsesliv er altså ikke så bombastisk. De får mig til at føle mig som om... at jeg snyder, eller sådan noget. Som om det jeg oplever ikke er "rigtigt nok". Jeg har næsten selv skrevet en kærligheds-sang, bare for at lave om på det ^^"

Eller denne sang, som jo egentlig omhandler den anden side af popularitet... En sang fra en hater. Man skal være et stort menneske for helt og holdent 100% at kunne udelukke alt form for misundelse... Så stor tror jeg ikke jeg er endnuSong Challenge #28 A song that makes you feel guilty
Udgivet Friday d. 28. March 2014
1427 views

SongChallenge Music Challenge

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie