En travl nat

En liste over nattens aktiviteter:
  • Fundet Mike Tysons tiger ude i haven, Tjek
  • Raset over Allans åndssvage påfund, tjek
  • Tag tigeren ved gaber og få den mast udenfor igen, tjek
  • Undgå at få fingrene på hånden i tigergabet bidt af, tjek
  • Få skaffet nummeret på Allan eller Chan eller Mick Tyson, nope
  • Oplevet at være med/tilskuer i en tv serie med nogle lækre mænd, tjek Men jeg har selvfølgelig også min Emil
  • Blevet angrebet af en dinosaurus, tjek
  • Drabt førnævnte dinosaurus med de bare næver, tjek
  • Blevet slået ud i ludo, tjek


Alt i alt en ret begivenhedsrig drøm

Angående den et serie.. Vi snakker før teknikkens udvikling, så biler og pistoler var hvad der var at gøre noget godt mad. Og de der mænd (2 stk) var selvfølgelig alle reserveret til andre karakterer i serien, øv Min drømme-ikke-virkelige tante og hendes søster fx. Men jeg har også min Emil, det er jo slet ikke det, det var bare et spændende eventyr. Tante 1 var mild, omsorgsfuld og med langt tykt brunt bølget hår der var lidt slidt i det, fra vind og vejr. Tante to var vildt, agressiv og rebelsk, med sort vildt hår, klar til at gå imod alle der generede familien.

Serien måtte dog åbenbart stoppes, men i sidste afsnit kommer vi kørende i bil og bliver overfaldet af en dinosaurus. Den snuser nysgerrigt til os i bilen og vi kan ikke få den ud. Vi kalder på hjælp, mennyndighederne har allerede afskrevet os som døde. Så som med tigeren griber jeg den i gabet, men forsøger nu hurtigt at skævvride kæberne og får på mystisk vis revet kæben af, så dino dør.

Vi overlevede, yie hvor godt, troede vi da, men myndighederne er tossede og mener at det havde været bedre om vi var døde. For nu vil mange af de større dinoer komme efter os og forsøge at dræbe os. De vil sågar fremskynde evolutionen så de kan udvikle sig hurtigt nok til at dræbe os. Vi bliver nu derfor påduttet at dræbe dem alle sammen... Familien tager det tungt, og den tossede polititilholdsonkel gør det ikke bedre.

Til slut skifter drømmen til et spil battle ludo, meget random, hvor min veninde Majbrit ihærdigt forsøger/hovere over at så mig hjem
Udgivet Friday d. 10. October 2014
3012 views

DreamDiary

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie