Endnu en hyggedag

Jep - jeg er stadig her hos tigermissen, og stadig totalt slasket (doven og afslappet), hvilket er rart til en forandring fra mit daglige stress. Ikke at jeg hader stress, det er en nødvendig del af dagligdagen, hvis vi skal nå noget som helst . Der skal bare helst ikke være for meget af den Og en gang imellem kan det udrette mirakler lige at tage et lille break.

Så på dagen i dag er der ikke sket meget vildt. Emil og hans familie derimod har og er ved at bygge på huset (de er ved at bygge et nyt hus, og det bliver bare lækkert! Jeg er allerede helt misundelig G1:

Til gengæld har jeg idag vundet en sej Det er lykkedes for mig, at få tilføjet et kommentar-system til min blog, så bloggen nu er fuldt ud lige så god, som da jeg brugte cutenews-systemet. Eller vent nej, det kan jo ikke passe, for da jeg selv har lavet disse systemer, har jeg kunne tilføje spamsystemer, så jeg totalt slipper for spam - year
Udgivet Saturday d. 08. November 2008
1 comment and 2146 views

Comments

GGravatar Gulde 22 November 2008 00:10

Wee, det virker

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie