Et billede fra 2014 du synes er smukt?

Jeg har ikke som sådan været på jagt efter smukke billeder i løbet af sidste år... En stor del af dem (lidt for stor del) repræsentere mit oprydningsprojekt... andre lavet til bloggen, men de vigtigste af dem, er dem der stammer fra mine gode oplevelser. Selvom der også har været mange oplevelser jeg har valgt at nyde uden linse. De billeder (ja jeg har valgt at snyde med flere) jeg har valgt at vise jer, er derfor billeder hvis skønhed ligger lige så meget i de gode oplevelser de kommer fra, og de glade tanker og gode minder de fremkalder for mig. Det er smukt nok for mig! Men jeg synes nu også billederne i sig selv er skønne Og så er de fra årets skønneste tid: sommer! Hvor alt måske ikke er dækket af glimmer som nu, men til gengæld er et væld af skønne stærke farver

Spontant gåtur hvor vi blev antaget for festivalgæster
Fra den skønneste badeferie på den smukkeste / lækreste strand
En skøn dag med gode oplevelser og gode venner
... flere oplevelser, forestillinger og gøgl på skøn dag i godt selvskab
4 januar, et billede du synes er smukt Læsehestens Året der gik - 2014 Fortalt med billeder tema.
Udgivet Sunday d. 04. January 2015
1986 views

AskGulde 2014InPhotos

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie