Et par håndbold-perler fra twitter

Ser du håndbold? Det er der vist heller ikke det store behov for som det ser ud nu. Desuden kan man få rigtig meget med på twitter kan jeg se (#StillLearningTwitter), her er et par af mine favoritter - jeg "låner" dem bare lige :3Udgivet Sunday d. 26. January 2014
3 comments and 1812 views

Sport SocialMedia

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 27 January 2014 00:18

Jeg så også kampen, men opgav faktisk lige at være på twitter imens.. jeg var alt for opslugt af kampen og havde håbet for dem til det sidste.. Twitter er ellers super hyggeligt når der er sådan nogle lidt større ting i dk.

IGravatar Ilhja 27 January 2014 11:21

Hvis kampene ikke var i herning havde jeg aldrig opdaget at der var håndbold for tiden

GGravatar Gulde 06 February 2014 11:37

Well, jeg er ikke meget sportsinteresseret (måske derfor jeg fandt det sjovere at finde jokes på twitter), men Emil er... Og jeg synes det meste bliver sjovt med de rigtige mennesker. Jeg kunne aldrig have sat mig til at se en kamp alene, så var det ikke for Emil ville jeg ikke have fulgt med. De har dog nævnt det på jobbet, så jeg ville ikke være uvidende om kampene, men jeg ville heller ikke selv have søgt den viden. Kristina Horner (håber jeg staver det rigtigt) gav en god rammende bemærkning på det, som jeg vil citere såhudt jeg visker: "And now I'll gå back to being i non-Sports fan", men som hun også skrev, så er det da med at udnytte en undskyldning for at have en "fest"

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie