F*** Apple - Pisses me off

Hvorfor er det at alt med Apple skal være så besværligt? Jeg sad stille og roligt i dag, og tænkte, at nu jeg har købt min musik via iTunes må det vel betyde at jeg kan hente det igen. Jeg mener, jeg har jo købt en lincens dertil, og har ikke fået en cd eller sådan noget. Så det må vel være ligesom med mine Adobe Programmer, jeg har købt nøglen og skal bare hente igen. Det er da logik, ikke?

Wrong my frined, apperantly, Apple is not that simple. For det ville jo være for nemt. Nej, det ville være bedre om jeg kunne blive så frustreret at jeg så mig nødsaget til simpelthen at købe igen, eller downloade på anden ikke-lovlig vis, igen, jeg har jo købt licensen, har jeg ikke? Det kan åbenbart lade sig gøre på en eller anden vis, men enten skal jeg være tilmeldt iCloud, og først have købt min musik derefter... eller så, skal jeg sende dem et brev og forklare min situation. WTF? Jeg mener, WTF, det er bare ikke optimalt?

Nå, men tilbage til det der iCloud... det ville jo være ganske fint at få sådan én, så jeg har mulighed for frem over at sikre mine musikkøb. Bortset fra, at det kan man åbenbart ikke. Jeg synes alt er imod mig, så indrømmet, min tålmodighed med pc for tiden er lig nul! Eller meget tæt derpå. Så det tager mig ikke mere end 5 minutter, før jeg er træt af at rulle op og ned på iCloud introduktions siden. Så åbner jeg søge-funktionen ... Ctrl+F, det er guld værd! Hvis ellers eksisterede noget af det jeg ledte efter. Jeg søgte: "tilmeld, hent, få, download" og et par andre varianter jeg ikke husker. Intet. Jeg kan få lov til at se en præsentations video og så er det dét - og ved i hvad? Det gider jeg ikke, det har jeg ikke tålmodighed til. Jeg ved godt sådan nogenlunde hvad en Cloud går ud på, jeg har jo selv Dropbox. Så jeg kan sagtens vente med at få presset ned over hovedet, hvor fantastisk deres service er. Jeg mener, jeg har jo ligesom besluttet mig for at få det, få det nu overstået og give mig en "sign up" formular! Så nu bliver det snart en "Jah, jeg HAVDE tænkt mig at tilmælde mig, men ved i hvad, det er bare for besværligt, så jeg giver op i stedet."

Jeg har selvfølgelig også prøvet google lidt hurtigt, og tjekket efter fx. "Hvordan tilmælde sig iCloud", "Hvor få iCloud" og de henviser blot til den samme forside - efter evt. at sende mig igennem en komplet ubrugelig FAQ. Giv mig nu bare et link, jeg har ikke tålmodighed til det pjat, ikke lige nu i aften. Lige nu er jeg bare gal og irriteret. Eller det var jeg, nu har jeg det næsten ude af kroppen igen. Se det er bare én af grundende til at jeg elsker at blogge. Man kan skrive sig selv til ro, hehe

Anyway, nogen af jer der kender en NEM guide til hvordan man re-downloader sin købte musik, for ellers bliver det da godt nok sidste gang jeg bruger den service, hvis ikke det kan lade sig gøre. Og er der også evt. nogen der ved HVOR (link tak) man tilmelder sig iCloud. Det skal bare være nemt.. I just dosen't have that patience ^^"
Udgivet Friday d. 08. March 2013
1 comment and 2623 views

Tech Apple Music iTunes Cloud

Comments

IGravatar Ilhja 08 March 2013 13:02

desværre, jeg bryder mig ikke om itunes. alt for besværligt.

jeg håber du finder ud af det

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie