Felt like letting them down

Dilemma, dilemma. Efter to lange og hårde arbejdsdage, hvoraf specielt afslutningen på den første tog godt på de mentale kræfter, er jeg godt mør og færdig. Faktisk så meget at jeg ikke orker skulle til karate i aften. Problemet er, at det jo er i aften vi skal give den en skalle med at stille ungdomsteltet klar til Ulfborg Marked. For at tjene ind til klubben. Så virker det jo nedern, at jeg ikke kommer og hjælper til. Så svigter jeg jo dem alle sammen. Hvad hvis de så ikke er nok til at få det hele ordnet?

Og egentlig vil jeg jo gerne hjælpe. Men omvendt ved jeg jo ikke hvornår jeg vil kunne komme hjem, for jeg magter ikke en træning, eller at skulle sidde i klubben og være social. Så jeg kan allerede mærke hvordan jeg vil ende som omvandrende regndans.

Så hvordan afgør jeg så lige hvad jeg gør? Enten svigter jeg klubben, eller også svigter jeg mig selv og bliver en nedern klods om benet på resten... og kommer i øvrigt til at køre lige så meget på pumperne igen i morgen.

Garh... kan ikke vurdere om jeg er pylret skulker eller for dumstædig overansvarsbevist til at sige fra før det går galt...

Der var nogen som kommenterede på at det måske ikke syntes det hørte til på facebook. Måske har de ret. Måske er det tegn på at jeg virkelig er for .. well.. nedern. Eller at det virkelig passer når de siger det er tabu når det fåregår i hovedet... Havde faktisk egentlig håbet at få reel respons, for jeg ved oprigtigt ikke hvad jeg vil. Så holder jeg bloggen, for den er min Og hvor meget hører i grunden til på facebook...?


Efterfølgende kan tilføjes at jeg valgte at tage med køre hjem med tog før træning, blive hjemme, tage afsted osv. flere gange, ikke helt uden tårer. I sidste ende tog jeg med og ordnede telt og trak i gi til VM medalje billedet, men havde besluttet ikke at deltage i træningen. Der var flere hvis motivation var opbrugt eller hvis tid var prioriteret andet-steds. Så vi valgte at drikke en cola sammen og hygge lidt i stedet for derefter at tage hjem. Jeg håber og er overbevist om at energi og motivation er tilbage næste uge. Men først er der jo lige markedet
Udgivet Wednesday d. 12. August 2015
2 comments and 973 views

Tankespind

Comments

IGravatar Ilhja 13 August 2015 16:07

Det er vigtig at tænke på sig selv, især his man føler sig helt opbrugt. Og hvem bestemmer hvad der høre til facebook eller ej?

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 October 2015 18:13

Det er selvfølgelig rigtigt nok.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie