Fik jeg nævnt den dumme kat?

... som angreb mig i forgårs... og som ikke er Fluffy? De små / halv-store krads på håndryggen og armen er ganske vist Fluffy's, men den anden kat, som først var kælen og pludselig ikke var det mere (jeg må have læst kattesignalerne forkert) og øjeblikket efter sad i flæsket på min arm. En tand boret godt ned i håndleddet (jeg kan stadig mærke det, avs, glad for det ikke var mig der blev korsfæstet) og en flæsning af mit lille-finger neglebånd blev det til.

Min hånd efter katte-angreb

Jeg ved ikke hvad jeg er mest bekymret for, at håndleddet gjorde så ondt og jeg ikke husker hvornår min sidste stivkrampe vaccination var (selvom jeg selvfølgelig godt ved at det sikkert ikke er så slemt igen, hehe) eller min lillefinger negl, hvor der blev blotlagt ned til cortex, i ved, det der danner neglen, og som nu giver fare for riller? I princippet vel også et split, men så galt tror jeg ikke det går, når bare det bliver holdt rent så der ikke går betændelse i Ikke mere snakken med fremmede missere som ikke er Fluffy ^^"

Udgivet Friday d. 06. June 2014
1 comment and 2777 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 06 June 2014 13:28

Møg kat... Den kunne da godt ha været sød ved dig når du prøvede at være sød ved den.. Håber du overlever...

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie