Final Exam Project Handed In!

FINISHED! Done! Sådan! Whoo! Endelig er mit projekt færdigt og afleveret!


Det har også bare taget en hel jul! (Og dejlig hjælp fra en masse skønne mennesker, tak!) Så nu vil jeg hjem og holde én dags juleferie før jeg kaster mig over eksamensforberedelsen, hvor jeg skal have noget nyt med. Hmm, hvad mon det så skal være? Det bliver projektet for i morgen!

Nu vil jeg have fundet mig noget at spise. Og så vil jeg hjem og have mig et bad! (Man kan heldigvis ikke se mit klamme eksamensmode joggingtøj under jakken, pyha.) Så vil jeg gå en tur med katten - eller med bror og vuf hvis han har tid. Og bruge noget tid på at få fjernet efterladenskaberne af fagprøve-tornadoen i mit hjem. Og endelig, så vil jeg tage mig tid til at hygge med min Bullet Journal og en af de julefilm jeg ikke fik set. Måske er jeg endda så heldig at jeg kan finde The Grinch på streaming tjenesterne, for den har jeg ikke set før

Under alle omstændigheder er der dømt velfortjent pause for godt udført arbejde. Så kan de jo altid bare sende mig den der 12'er med posten, ikke?Udgivet Wednesday d. 02. January 2019
44 comments and 961 views

Comments

sGravatar simone 02 January 2019 14:32

Tillykke med afleveringen af projektet!
Og held og lykke med den forstående eksamen.

Simone
Microcut.dk

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie