Fluff, Fluff og atter Fluff - Guldes Vlog Rewind #1

youtube video

Min første vlog i en ny serie jeg vil kalde Guldes Vlog Rewind, hvor vi spoler tiden tilbage og ser på nogle af de små videoklip jeg har fået taget, som måske ikke nåede vokse til en fuldkommen vlog. Ikke så mange forklaringer, bare et indblik i mit liv og min hverdag. Den første her indeholder måske lige lovlig meget Fluffy-misse-pels, men sådan bliver det nok ikke fremover Videoen her strækker sig desuden over hele April måned - sådan bliver det dog helt sikkert ikke fremover!

Er du interesseret i at høre mere om serien og tankerne bag kan du med fordel se denne video, hvori jeg forklare

Kom meget gerne med kunstruktiv ris og ros så jeg kan vide om der er noget der kan gøres anderledes for at gøre det bedre
Udgivet Sunday d. 14. July 2013
1 comment and 2105 views

Video Vlog RewindVlog

Comments

CGravatar Cathrine 15 July 2013 09:20

Virkelig sød video

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie