Fødselsdag: Tak for en dejlig dag!

I dag har det været min fødselsdag ... jah, ligesom jeg i går nævnte, at min fødselsdag først officielt (i min verden) startede, da jeg stod op i morges efter at have sovet, vil den først slutte når jeg går i seng igen. I min verden har jeg altså stadig fødselsdag

Og alt i alt har det været en god dag Den startede med hygge med min skat Emil og rundstykker fra morgenen af ^^

Så et besøg på vaskeri med min mor (og lidt fødselsdagsgaver derfra)... derefter blev julepynten pakket ned (og næsten gjort klar til at stille i kælderen), og så en gang oprydning i stuen og resten af lejligheden.

Derefter (ca. kl. 15) tog jeg ned i byen, til Kvikly, for at handle ind til fødselsdagsmiddagen, hvor jeg havde inviteret min familie (og herunder også papperne, selvom kun Anne havde tid til at komme, af papperne altså) og også min svigerfamilie (samt min svigerinde Tina) på middag. Så vi blev 9 i alt (begge sviger forældre, far og søs, Anne, farmor, og Tina som nævnt... og så selvfølgelig min Emil og undertegnede selv) ...

Det var en hyggelig aften med god mad (også lavet af mig selv, men mere om det i et andet indlæg) og hyggelig stemning - samt stor ærefrygt over vores kæmpe Fluffy, som jo efterhånden er blevet enorm, hvilket folk pludselig bemærkede. Han er i øvrigt vist også på nippet til at blive fed, men det er en anden side af sagen.

Da gæsterne tog hjem, hyggede mig og min Emil videre med at se præmieren på den nye season (2) af Game of Thrones, og hold da fast, jeg er solg for stanglakrids til den serie! Men kan på den andne side også købes for en slik, jeg er jo vild med sukker og søde sager

Jeg har fået mange rare fødselsldagshilsner på Facebook og SMS som dagen er skredet frem, og det har varmet mit hjerte meget. Det facinere mig at finde hilsner fra både mine svenske og japanske venner fra karateverdnen (ja, og de danske selvfølgelig" ) - Tenshinkan er helt sikkert familie! At melde sig ind i stilen, er at blive en del af familien Det glæder mig mindst lige så meget at finde hilsner fra mine kære efterskole venner, hvoraf jeg ved nogle ikke er på Facebook så ofte. Men selvfølgelig også min hjerteveninde, mine nærmere venner, min familie samt venner og kammerater fra MMD på erhvervs akademiet Midt Vest.

En stor tak skal lyde, til jer alle, alle dem, der har været med til at gøre min dag helt speciel! Det betyder noget! Det varmer mit hjerte og lysner min dag! Så tak! I er noget særligt
Udgivet Sunday d. 06. January 2013
1 comment and 2810 views

Events Birthday

Comments

CGravatar Cathrine 06 January 2013 13:48

Ej det har jeg slet ikke set at du har haft et stort forsinket tillykke fra mig af søde Gulde

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie