For 6 år siden blev Gulde.dk til...

Så selv om det ikke som sådan er bloggens fødselsdag, betragter jeg det alligevel sådan, for det er i hvert fald hjemmesidens dag på dette domæne - men den måde siden var hjemmeside på dengang, minder i grunden meget om måden man har blogs på i dag, så i min verden der det næsten det samme. Jeg lovede jo detaljer på giveawayen i dag, men endte med at bruge det meste på at ryde op efter i går (læs: spise resten af kagen! ), og fik også lavet chokolade papir-kager til efter træningen i dag - well, glemte dog at få det nævnt før efter træningen, så fødselsdags sang blev det ikke til, men det var jo heller ikke i dag. Til gengæld fik jeg trænet, og pyh, det var hårdt at komme igang... Også lidt sjov og lækkert (ja, man bliver så afhængig af det karate, at man går og får abstinenser). Så det var også godt... Men også hårdt... Mest hårdt

Resten af dagen forsvandt i morgenmaden. Her var jeg stået op så tidligt og følte mig klar og alt muligt. Og så finder jeg mig selv sovende på sofaen kl. 13, midt i en halvejs spist morgenmad. Ikke så godt ^^"

Andre der vil indrømme at have prøvet noget lignende?
Udgivet Monday d. 06. January 2014
3 comments and 1623 views

Hverdagsliv Karate

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 07 January 2014 00:35

Kunne være sjovt at se nogle af de bedst indlæg.. fekst det du selv bedst kan li, evt dit første indlæg, eller det indlæg du har fået flest kommentarer på?? osv.. Hvis du lige skulle finde lidt tid..

GGravatar Gulde 09 January 2014 16:34

Det er faktisk en god idé. Det tror jeg, jeg vil prøve

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 January 2014 01:00

Det vil jeg glæde mig til at se..

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie