For Denmark or for nature?

Husker i "Do it for Denmark" reklamen? Det er da en sjov måde at gøre reklame på og en smart måde at få medieomtale på Eksempelvis indlægget hos GiZmo. Nu er jeg ikke single, men jeg har heller ikke planer om at skulle have børn lige med det første... Og har for den sags skyld heller ikke fundet ud af om jeg overhovedet ville egne mig som mor. Men det er heller ikke første gang jeg får smidt budskabet i hovedet om, at danskere føder for få børn. Vi har slet ikke nok til at passe på vores gamle og sikre økonomien efter dem. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på, at der må være grænser for hvor mange mennesker vi kan være på denne jordklode. Hvor meget naturen kan følge med til. Og hvor meget vi kan lade være med at fucke det hele op for hinanden. For sandheden er, at naturen ikke har brug for os... men vi har brug for den. Planeten har det fint! Det er os mennesker der er ude at skide. Eller, The planet is fine, the people are fucked. Så i min optik er det godt, at vi er nogen til at bremse den udvikling... For hvis ikke, vil den udrydde os alligevel, hvis ikke fødselsraten går ned nogle steder... eller dødsraten op. Og vi generelt bare indser hvor meget vi har gang i at ødelægge for os selv... og for hinanden...

youtube video
Udgivet Sunday d. 30. November 2014
1 comment and 2008 views

Comments

IGravatar Ilhja 12 December 2014 14:31

Ideen er fed men det virker som de vil give folk skyld så da gør noget. Der er andre faktore som virker meget bedre.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie