Forår og godt humør

Ah, vejret er herligt og luften er så skøn! Det har bare fyldt mig med så megen frisk ny energi! Luften er lun og vinden mild. Solen skinner bag et diset skydække, men giver alligevel så megen glædegivende lys Og der dufter herligt alle vegne - hele gå gaden var indhyldet i den lækre duft af nybagte vafler Hvilket minder mig om at jeg skal lave pandekager i aften, mums Hvis i har gode idéer til aftensmad må i iøvrigt stadig godt komme med dem Ej, jeg er bare så glad idag!
Udgivet Thursday d. 25. March 2010
1 comment and 1963 views

Comments

IGravatar Ilhja 26 March 2010 09:53

Ja det var bare en rigtig skøn dag i går. Solen skinnede og jeg måtte ekstra på arbejde og slæbe tunge kasser på et lager uden vinduer så fik ikke set så meget af vejret.
men cykelturen hjem måtte næsten fortages uden jakke fordi vejret var så varm i det

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie