Forældrenes lov

Vi starter med et morsomt lille input
Forældrenes lov§ 1 - Far/Mor bestemmer
§ 2 - Far/Mor har altid ret
§ 3 - Hvis paragraf 2 skulle slå fej, træder paragraf 1 straks i kraft


Hehe, det siger min far altid (og min lærer ville åbenbart også benytte den (selvfølgelig før ferien). Apropos ferien, så har jeg haft fuld fart på indtil videre, og dette er næsten min første "totalt slap af dag".

I går var jeg i Århus med far og co. For at se Bazaren, hvor Adam og Sara er kommet meget, især fordi deres far i sin til havde en butik der. Vi mødte også noget af deres familie derinde ^^ De var nu flinke allesammen - især ham rulle-kebab manden. For det første ville han meget gerne pjatte med os, hehe, og så glemte min lillesøster sin taske i spiserummet. Tror i så ikke den flinke mand løber hele Bazaren rundt for at finde hende og tilbageaflevere? Wow, man kan kalde det kundeservice.
Og jeg skal love for at Bazaren har frugt (og alt muligt andet... skrammel ). Vanpiper og gyselige pyntegenstande, service og bademåtter, pircinger og mobilbling, slør og mavedansertøj, mavedansermusik osv. Apropos mavedansermusik, så fik jeg købt fire nye cd'er til mor (til 3 cd'ers pris, hehe, for alle damernes skyld (dvs. mig, Anne, Sara, Heidi og Tulle )).
Efter Barzarbesøget, skulle vi besøge Sara og Adams moster. Og så hjem igen - og tænks sig, jeg nåede endda til karate - det havde jeg alligevel ikke håbet

Til sidst skal i lige høre om mit nye 'lille' projekt - jeg er igang med at slette alle mine tutorials - det kommer dog ikke til at ske med det samme, for ... grunden til at det skal gøres, er at de nu får deres egen side ^^ Jeg har endelig udtænkt et system, som jeg tror vil holde. I kan jo følge med, de første guides er allerede lagt derind - der vil dog komme mange flere - alle de gamle (opdateret) pluds alle de nye jeg har lavet i mellemtiden Der vil desuden komme til søgesystem - det er faktisk det jeg er i gang med at kode lige... nu...
Udgivet Thursday d. 12. February 2009
2075 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie