Fotos med Fluff

Som de fleste fotointeresserede katteelskere er Fluffy-missen ofte et naturligt objekt for mine billeder. Specielt nu hvor vejret udenfor bliver bedre, så det er hyggeligt for både mig og ham at gå vores jævnlige ture. Her ser i nogle af billederne fra Maj, som det lykkedes mig at knipse indimellem på trods af projektet Hovedsageligt fra vores gåture, og nogle stykker fra en dag hvor han lå i vinduskarmen og krammede om sit kattegræs, for doven til at rejse sig, men alligevel sulten nok til at ligge og gumle på det, bette pus

Udgivet Thursday d. 30. May 2013
1 comment and 2414 views

Fluffy Cats Foto Mozaik

Comments

CGravatar Cathrine 30 May 2013 18:58

Hvor er han skøn Har du set min tegning af dig?

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie