Fredagsbøf og hjemmeburger med coleslaw #MitLivIMad

Vi har herhjemme skudt ferien igang med über lækker mad fredag og lørdag. I fredags stod menuen på bøf, olie marinerede ovn kartofler (med basilikum og chilli for lidt heat) med wisky-sovs samt en lækker gang blancherede broccoli og gulerødder. Til en anden gang skal de nok blancheres i omvendt rækkefølge, gulerødder i først, men det fungere fint til at gøre grøntsagerne lette at spise uden at miste hele cruchet.


Lørdag blev resten af det grønne til en udemærket madpakke på Lyserød Dag.

De resterende rå gulerødder og broccoli stokken blev sammen med sovseresten inspiraton til lørdagens hjemmeburger med coleslaw, krydderhakkebøf og, tja, sovs. Broccolistok fungere perfekt revet og i coleslaw inspireret af The Domestic Geek. Resten af coleslaw fremgangen blev dog baseret/inspireret (på slomb og med mods) på opskrift fra Gastromand.Og lækkert var det! Og ikke nødvendigvis usund

Du ved du er blogger når du har svært ved at spise før maden er fotodokumenteret. Når man kigger billeder igennem kan det næsten fremstå som om livet kun er mad... Eller man kan se det igennem maden: resturantbesøg, rejser, særlige lejligheder, eksperimenterende aftener, familiemiddage osv. Hvem hvad hvor. Deraf: Mit liv i mad!
Udgivet Sunday d. 11. October 2015
1459 views

MitLivIMad FoodPorn

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie