Gaar!! At sætte tiden frem!

Åh, så er weekenden slut, øv øv, jeg kunne godt bruge et par dage til, kan jeg mærke. Det er også så svært at afvænne sig ferien synes jeg, og det der pjat med at sætte uret en time frem gør det ikke ligefrem lettere. Tænk sig, jeg mistede en hel time af min dyrerbare nattesøvn i nat! Nå, men det har jeg nu egentlig også godt af, jeg kan bare lade være med at side oppe til klokken 3 (4) om natten. Men det gav nu nogle spøjse øjeblikke med dem jeg lå og SMS'ede med. Jeg kom nemlig pludselig til at kigge på tiden på hvornår en af SMS'erne var blevet sendt, og det var en time ude i fremtiden, wow! Dooh, det var så i virkeligheden mig der havde glemt at stille uret, øv også. En hel time er faktisk meget, og man kan nå meget søvn på sådan en!

Men ud over det, var min weekend egentlig meget sjov og hyggelig. I går blev jeg fx udlært smørrebrødsjomfru I ved, sådan én der smørre de der madder med mega meget "pynt" på. Min mor skulle nemlig bruge mad til sine kursister, og det blev så mig der skulle lave den, efter disse opskrifter:

  • Roastbeaf: remulade, ristedeløj
  • Æg: krydderri, mayonaise, karse, tomat og agurk
  • Rullepølse: løg, sky
  • Kampsteg: rødkål, appelsin
  • Hamperryg: et eller andet salatsnask, tomat og agurk


Og så skulle der et salatblad mellem brødet og pållæget. Man bliver efterhånden helt rutineret, når man har smurt sådan en 30 stykker, hehe.

Om aftnen kom min bedste veninde Tanja på besøg, hun bor nemlig kun en halv km væk, og så pjattede vi ellers hele aftenen inde hos min bror og HC, en af hans venner. Vi holdt bare wonnabe-computer-nørd aften (drengene gjorde ikke, de er bare computerspil-nørder ) Men det er nu slet ikke en skidt ting at være nørd... hvis man så bare kan have et liv også
Nå, anyway, så endte jeg med at sidde oppe det halve af natten, helt til klokken 3 (4, jeg glemte som sagt at sætte mit ur frem... det er også bare noget fis. At sætte uret tilbage er sjovt, men ikke frem igen x()
I dag har jeg så lavet en hel masse forskelligt... jeg har blandt andet opdateret lidt på siden (jeg har fået A & A ), været ude og gå en lang tur med min hund, besøgt mine bedsteforældre, lavet mad osv. Og så brugte jeg en halv dag med at rode mit værrelse igennem for at finde en lægerecept. Jeg har jo denne her krig med mit klædeskab, så alt mit tøj står ud over hele gulvet i store affaldssække. Jeg endte da også med helt tilfældigt at finde den. Den hang på min dør bag en fødselsdags invitation. Lægereceptern er til noget cream til mit ansigt - dårlig hukommelse er nemlig åbenbart ikke det eneste Gulde (min indre guldfisk) har givet mig... jeg skal åbenbart også døje med at skifte ham i hovedet ulk: Gaar Gulde, så hold dog dine fiskeskæld for dig selv. Min hud er simpelthen blevet så tør, at det føles som om jeg render rundt med en maske af tynd papir på mit hoved - klør og kradser gør det, øv! Nå, men det har i forresten sikkert ikke slet ikke lyst til at høre om, så jeg tror bare jeg stopper min plapren her... jah... det gør jeg, hej hej igen.
Udgivet Sunday d. 30. March 2008
1544 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie