''Gårsdagen'' i billeder

Der blev ikke mange billeder fra turen (og stævnet d. 4), fordi det hele fra starten gik lidt i vasken, og resten bar præg. Så i får historien om weekenden, og de 2 der var...

Planen var god nok. Vi skulle køre fra klubben 16.00 og være i Sverige ved den klub vi overnatter i engang om aftenen, et sted mellem 21 og 23 nok. Men... allerede før vi kom af sted brød den første bil sammen, og vi blev forsinket en halv time til 3 kvarter i forsøget på at finde 2 erstatnings biler for min træners store 10 mands bus der pludselig ikke ville starte... well, dvs. det ville den godt, men den skulle løbes i gang, det var noget af et syn! Jeg burde have haft kameraet oppe, men ja, lad mig nøjes med at associere det til, at det snildt kunne have været en scene i krummerne, hvor Hr. Krumborg stædigt har forsøgt at reperere bilen selv. Eksistere den mon? Giv mig lige et hint, hvis nogen ved det

Nå, men afsted kom vi alligevel, i en ældre bil og en særlig bil med specielt passager sæde som kun en særlig person måtte side i, så ja, det var lidt noget bøvl, men det endte med at jeg kom til at køre for at kunne skiftes lidt med en anden chaufør i min bil. Det var egentlig monster hyggeligt, med Tanja og et par drenge på bagsædet og mig og Maibritt forrest. Fra Vejle og frem var der som sædvanligt vejarbejde, men måske lige lidt ekstra denne gang, for det gik også over lille-bælt og betød at vi kom til at køre i den modsatte vejbane, hvor der var lavet huld i autoværnet i sand "vejarbejde" stil. Desværre stoppede den først senere end den afkørsel vi plejer tage til vores sædvanlige spise-samle-sted i Middelfart, så vi måtte pænt fortsætte til næste afkørsel og køre tilbage af de små veje, for man kunne jo heller ikke tilgå afkørselen fra den anden side, såh... Men det blev nu også hurtig vendt til noget positivt, og vi fik da undersøgt hvad det var for et cirkus der tittede op med sine 4 flag så man lige kunne skimte det fra broen, men alligevel ikke. Vi fik bekræftet at det var Cirkus Dannebrog ud fra plakaterne i bygen (igen, ingen billeder, sorry guys).

Jeg fik også overbevidst de andre om at jeg godt kan navigere, trods mit rygte "Lad ikke Janni holde kortet, ellers er vi fortabte" Okay, så jeg missede en rute, men så blev kortet trukket frem, og vi zigzaggede sikkert gennem byen frem til bestemmelsesstedet. Jeg var sågar lidt mere effektiv end GPS-google-maps, som ville have kørt i en større bue, jo jo

Hjemmebragte Sandwich, McD cola og is mættere, samt mindre ophidset over Carsten-som-ikke-hedder-Carsten's ildtaler om at tage hensyn til børnene, ingen slik sukker eller noget som helst på vej der over (tak til de øvrige for at tale mig til ro, og indse at det var ren overdrivelse, eller i hvert fald ikke noget vi alle kan følge...) var vi igen på farten. Og vi kom så langt som over den næste bro. Men BUM så kom Slagelse, afkørsel 39, og så crashede den anden bil. Altså stille og roligt selvfølgelig, trækken ind til siden, køren lidt i motervejsnødsporet og så holde ind og indse at den var helt galt med bilen. Ingen skader eller stress, bare rolig. Bilen var tilfældigvis en at trailer-trækkerne (yei? Nej?) så den overtog vi, men med bilen var det værre, for den var ikke sådan lige at fixe. Klokken var allerede omkring 22 på det tidspunkt, og vi var ved at være trætte, og ville bare gerne frem. Vi forsøgte at fixe i bilen for en tid, med reservedele og sådan, men det funkede ikke... så vi blev hængende for en evt. læsning med deres vejhjælp forsikring som btw. ikke var en skid værd i sidste ende, da der IKKE kunne skaffes den hårdt tiltrængte lånebil.

Selvom et tank-stop med kiosk-optanking var tiltrængt, var 2 timer måske lige i overkanten. Jeg fik på den anden side ladet min mobil - har åbenbart glemt mit cigar-til-usb-omformer-stik som jeg ikke ved hvor er blevet af. Kiosken bød ganske vist på et udvalg af gadget til langtids-chauføre, og andre cheesy ting, men lige præcis den slags stik (uden stik-kontakt omformer eller bare til en billigere pris end 250,-) kunne ikke findes. Alt muligt andet mindre børnevenligt stads til skue midt i lokalet tilgengæld eh? Jeg fik også pjattet meget med Tanja, og børnene blev lagt til at sove, men kl. 23.30 var der stadig ingen hjælp, dog til gengæld en løsning. 2 af vores biler fra Sverige skulle køre TILBAGE til Slagelse for at samle de sidste op. Tanja byttede plads med en af elite-ungerne, for at få dem hurtigst muligt med over, mens jeg til gengæld overtog chaufør-rollen, da Maibritt havde frabedt sig kørsel i Sverige og om natten. Ekstra cola blev indkøbt, og så gik det nok.

Vi blev sendt over broen frem for færgen, for ikke at risikere at misse sidste afgang, og blev således hilst velkommen af nogle søde toldere, der pænt (vel kl. mellem kl. 00.00 og 00.30) spurgte om vi havde noget at fortolde (Nej, intet) hvad vi skulle (til karatestævne) hvor vi var på vej hen (Munka-Ljungby) og ønskede os i godt stævne Hyggelige folk alligevel. Det var det også på radieoen med vildt nørdede tema-programmer på radio 24-7 skal jeg hilse.

Så skulle man tro faren var ovre, men halvejs gennem Sverige var vi ved at gå tør for Benzin. Tanken begyndte at lyse på den gamle bil, og straks begyndte vi at tabe fart fra 100 til 80 til 70 til 60... *Nej nej nej* tænkte jeg bare (højt tror jeg) "Det sker så bare ik' det her!" Af frygt for at gå i stå midt på motor-vejen, hvor lastbilerne altså kommer monster stærkt skal jeg hilse og sige, kørte vi i nødsporet og ringede hid og did for at få afklaring på problemet. Stakkels Emil på vej tilbage til DK efter de forulykkede var ved at gå helt til, da jeg ringede. MEN det viste sig HELDIGVIS at være hysteri. Det eller også hørte bilen efter, da vi sad og råbte at vi bare ikke GAD mere. Det er jo en gammel bil, og med trailer bagpå begrænser det jo trækket. Det viste sig at vi var på vej op af en ikke-ret-stejl bakke, der hældede så lidt at øjet ikke bemærkede det, og at det var derfor motoren havde larmet og tabt fejl. Med vores held kunne det lige så godt have været det andet, men så alligevel. Og ganske kort før os lå en tankstation. Vi havde dog spildt en 20 minutters tid eller mere i forvirringen, men vi måtte lige ind og tanke op før vi kørte videre. Jeg ville have fyldt mere cola på også, men der var et eller andet bøvl med at nogen manglede, og folk var lukket ude og sådan - og det (snakken) foregik jo på svensk selvfølgelig, så jeg valgte bare at droppe det. Kl. 2 tror jeg vi ENDELIG! var ved dojoen, og traileren skulle tømmes og alt ligges klar til at gå i seng (uden lys åbenbart, tak for at lukke sprækken i døren til hele tiden folkens, jeg bad jo ikke om ovenlys bare lidt arbejdslys ikke?). Kl. 3 var de sidste hjemme, så vi kunne komme i seng alle sammen...

Og være klar igen 6.45 =__=" Op, i tøj, ind med morgenmad (fik jeg nævnt at dojo-køleskabet havde mælk der blev for gammelt i september 2012? Husk at tjekke datoen før der drikkes ) og så af sti af sted til stævnet. Jeg skulle åbenbart også pludselig have meldt mig til som dommer (WHAT?) men det blev der intet af for jeg havde intet tøj med. Og der var også rigeligt at se til i at få de små gjort klar til kampe, få filmet og fotograferet det hele, og holde styr på resten af tropperne. Og der var ingen tid til hvile, for truslen om at om-lidt-skal-du-selv-på lå jo bare hele tiden. Da klokken var 20.00 var jeg mildt sagt smadret... og SÅ var det vores tur =__=! Giv jer 120% var dagens coach-odre, men 120% af hvad der var tilbage af os, var heller ikke meget! Jeg fik en god kamp med Charlotte Fogh (fantastisk overraskende flink og beskyttende) med nogle fine spark og nedtagninger der ikke gjorde den mindste smugle avs - det er en sjældenhed! Der var dog ikke kræfter til at stille op i alle de hold vi var tilmeldt i. Mig og Tanja i hold (Tanja egentlig ment som en 3. mand, kun-hvis-alt-andet-glibber, da hun helst vil passe på ryggen) sammen med en svensker (vi var blevet lovet?) som aldrig kom. Mod samme folk som jeg én gang havde mødt (fik jeg nævnt at jeg er i vægt-klassen 61-68 kg, men blev rykket op fordi jeg var den eneste i puljen? ^^" Den mindste var 69 kg, den største 88, der er altså nogle muskler bag de tøser!). Og mix hold for mit vedkommende, sammen med Selcuk og en svensker der i sidste ende ikke orkede det heller alligevel. Jeg kunne i hvert fald knap holde mig oprejst for bare svimmelhed.

Søvn måtte dog vente... Det bedste symbol på hensynsløsnheden fra ungerne var alligevel en af drengene der spurgte om ikke vi ville være med til at optage en film tilbage i dojo-en. "Nej vi skal sove" lød vores svar, efterfulgt af hans undrende "Hvorfor skal i sove?" Han havde jo kunne sove noget af aftenen før, og også dagen i dag, og vores svar blev derfor netop "Bare fordi du har kunne sove i dag og i går, betyder det ikke at vi har! Vi skal sove!" Lidt kært alligevel. Nogle af forældrene tog hjem i løbet af dagen med de overskydende små unger - kørt til båden i en svensker-bil og tog toget for resten, så det blev noget af en fed oplevelse synes de (kunne vi høre). Resten af os tog hjem til Dojo-en for at SOVE- eller nåh nej, for Svenskerne ville have fest, så først kl. 3 (igen?) blev musikken slukket så jeg kunne få ro! Jeg havde ellers virkningsløst forsøgt at falde i søvn, men efter en halv time hvor mit hjerte bare blev ophidset af bassen fra højtalerne der gik gennem gulvet og op i min madres, gav jeg op. Lyden kunne jeg lukke ude, men ikke vibrationerne jo. MEN! I sidste ende fik jeg lov til at sove! Jeg kunne have banket alle de andre fulde-bøtter!

Dagen derpå gik det hjemad omkring 11.30/12.00, og alt gik bare glidende og problemfrit. Det var så skønt! Der skulle selvfølgelig heller ikke meget til ^^" Kl. 6 var vi hjemme, efter stop på Færgen hvor jeg fik købt en gave, og ved en særlig Afkørsels Kiosk/Spisested (hvad kalder man dem?) der er landskendt for Danmarks bedste ribbenssandwich.


Alt i alt, om ikke andet en MINDEVÆRDIG tur! Den glemmer vi ikke foreløbig... Åh ja, og jeg fik da også metal med hjem. Bronze og Sølv (team) blev det til, heldigt alligevel


Bushido Open 2014 i Sverige

Tenshinkan Karate Danmark


Blog Challenge for Maj
Blog Challenge hos giz-blog maj 2014 #4 Billeder fra dagen i går
Udgivet Thursday d. 08. May 2014
1303 views

Challenge BlogChallengeInMay

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie