Gæstebogen virker igen

Wohoo! Gulde er superstolt Og hvorfor mon? Jo, det er nemlig lykkedes at lave en gæstebog som er fuldt ud lige så funktionel og effektiv som diverse andre jeg har set - og det uden én eneste gang at benytte mig af mySQL WEE! Helt som jeg havde håbet det. Mit næste projekt bliver så at lave et blog-script, for helt ærligt, så er jeg dødtræt af cutenews. Det er ikke fordi det ikke virker, og jeg er faktisk superglad for det. Problemet er bare, at cutenews ikke er spamsikret, og én af mine bloginlæg er åbenbart blevet fundet af diverse spamrobotter... øv øv øv! Men jeg mangler lige at opfinde få funktioner, før jeg kan få lavet noget der er bare nær på bølgelængde med cutenews (og igen.. uden at bruge MySQL).
Nå, men det blev en usædvanligt kort blog i dag, for jeg har faktisk travlt. Jeg har en stor matematikrapport for, som jeg vil gå igang med nu, og desuden har jeg en biologirapport (og jeg kan bare ikke hitte ud af at skriver rapporter i biologi - især ikke på den måde vores lærer vil have dem på!)

Ud over det er det en super dag i dag (skønt klokken kun er halv 1) for solen skinner ind af mit vindue og gør mig i superhumør. Og så er Emil på besøg (han er så lige til ekstra karatetræning i dag, for at træne til VM i Skotland ) Så nu kan de rapporter bare komme an! Jeg er klar, grrr hehe.
Udgivet Saturday d. 12. April 2008
1091 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie