God dag og træning

Idag har faktisk været en helt igennem god dag. Lejligheden er ren og ryddet, næste uges indkøb er gjort, der står skinke pasta i køleskabet til ikke blot i morgen, men også mandag. Og ikke mindst gik karate træningen godt i dag. Vi kom op og afsted i god tid, selvom jeg var godt søvning, men det gik over, så snart vi kom ind centeret. Opvarmningen bød på makker-dødbold (blanding af dødbold og ståtrold) til kata, og hockey med de rigtige, hårde, farlige stave, men der blev ingen skader, og takket være mulighed for at stå på mål og få en puste pause når min vejrtrækning blev for Darth Vader-agtig, fik jeg heller ingen astma anfald

Selve træningen var også lige mig. Jeg havde ellers vænnet mig til tanken om kun altid at skulle trænede andre, nu jeg ikke skal op til graduring foreløbigt. Men i dag blev det altså træning af mig selv i stedet - mine seneste kata'er, samt 2/3 af mine næste kata'er. Til kamp blev det en række balance øvelser, samt en slags teknik-kombi metode der ligger lige indenfor mit kompetance-område, så det var faktisk fedt at få lidt ros for det

Håber jeres weekend kører lige så godt for jer...
Udgivet Sunday d. 27. October 2013
1923 views

Karate Kæreste

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie