Godt nytår derude!

Udgivet Wednesday d. 01. January 2014
3 comments and 2205 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 03 January 2014 00:02

Hmmm.. Jeg læser lidt blogindlæg baglæns i dag tror jeg.. får altid set de nyeste
først.. kigger dem jeg følger via bloglovin og der er bare lettest.. ha ha..

Du har muligvis taget mit forslog om korte indlæg lidt for meget til dig lige her.. Ha Ha..
En enkelt smiley er måske lige lidt nok... men rigtig godt nytår til dig også.
Håber du får et fantastisk 2014 <3 og tak for den gode kontakt/kemi eller hvad vi nu lige
skal kalde det her... Tak for alle de tanker du har givet mig i år og de kommentarer
du smider på min blog..

GGravatar Gulde 03 January 2014 01:26

Haha, nah, der skulle sådan set have været et billede i stedet, men i kampens hede orkede jeg ikke bøvle med det, så jeg tænkte "Jeg sætter bare noget ind senere, eller noget..." Det blev så 'eller noget' delen, for jeg kom fra det igen.

Og så må jeg smile af den sidste del, og svare det samme tilbage. Jeg har nydt at læse både dine tankevækkende indlæg, og kommentere/læse kommentarer på det, hvad enten det er blevet på din blog eller min, og hvem der nu fik begyndt eller svaret på indlægget. Interaktionen (eller noget i den retning plejer jeg kalde det) sådan som vi har haft det, er noget af det bedste ved blogging. I hvert fald i min verden

JHGravatar Jeanette Henriksen 03 January 2014 11:22

Jeg har bestemt også nydt det.. Det er ikke ret mange der kan sætte tanker igang hos mig på samme
på samme måde som du kan.. Nyder det virkelig.. Dejlig ping-pong..

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie