Gone GOing

Jeg er helt fortabt i Pokemon. Der er er stille på nærmest alle andre fronter - dog får jeg ryddet op og smidt ud lidt hist og her så jeg er klar til at pakke engang. Vi gider ikke pakke skidt og rod med

Jeg får gået utroligt mange kilometer (flere end Pokemon Go tæller sammen, og får mange nye bekendtskaber. Som en kammerat skrev:

Har aldrig gået så meget, og fået så mange nye venner, på så kort tid!

Eller mit eget facebook opslag:

Har haft en totalt hyggelig dag nede på plænen i dag sammen med venner, bekendte og masser af super rare fremmede mennesker - og så selvfølgelig Pokemon. Vejret er skønt og stemningen så fed at jeg nyder hvert øjeblik og håber det varer ved forever and ever.

Mennesker der hænger ud sammen på plænen eller i gågaden, ja faktisk alle steder, som alle er åbne, venlige og sociale - og edru. En behagelig tryg følelse af samvær selv sen nat. Det er fantastisk. Det er min oplevelse at Pokemon Go bringer mennesker ud og bringer dem sammen som aldrig før. Det er ren kærlighed. Lad det vare!


Bloggen er lidt stiĺle. Men der skal ikke herske den mindste tvivl om at jeg hygger mig!!
Udgivet Friday d. 22. July 2016
4 comments and 2183 views

Games Pokemon

Comments

KGravatar Krestine 22 July 2016 04:24

Pokemon er simpelthen fantastisk, im afhængige

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 July 2016 00:31

Vi har godt nok også spillet meget den sidste uges tid og jeg elsker det. Men jeg tror stadig at jeg bedre kan li Ingress. Lige nu er der utrolig meget hype omkring pokemon, men mon ikke det falder lidt igen efter level 20.

Knus <3

JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 31 July 2016 23:49

Jeg tror du har ret. Jeg tror hypet her har fået alle mulige med som ellers ikke ville have fundet interesse. Jeg tror nostalgien bliver en faktor for hvem der bliver hængende eller ej når tingende falder til ro. Det sagt har jeg hørt at der bliver inkluderet nogle af de nye (150+) pokemon omkring jul så er spændt på hvad slags hype der kan ventes til den tid. Og hvor sejlivede Haterne er blevet til den tid

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie