Good Yule and happy New Year

Det er ikke meget man har set til mig her sidst på året. Det er fordi jeg skriver fagprøve. Og MAND hvor jeg glæder mig til ikke længere at skrive fagprøve. For lige nu ser alt andet nyt og skinnende ud, som sendt fra himlen. Aj, the power of procrastination

Men her er en lille jule og nytårs hilsen fra mig og Mr. Fluffy.Selvom han er en SLEM Fluff som har kravlet rundt på taget i dag, suk


Jeg glæder mig til at prioritere bloggen mere til næste år - jeg har så mange ideear Så snart der bliver tid altså.
Udgivet Monday d. 31. December 2018
1 comment and 486 views

Comments

SGravatar Simone 01 January 2019 22:52

Godt nytår
Og held og lykke med fagprøven! ^_^ Hvornår skal du afleverer?

Simone
Microcut.dk

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie