Gulde Hjemme Igen

Jeg har været et smut på ferie nær grænsen og Rømø (med Danmarks bedste strand btw) ... sådan fra sidste onsdag og til i dag. Det har været lækkert at trække stikket ud, for selvom jeg havde computer med, gør mangel på Wifi bare noget ved en Godt for mig i kortere tid, stressende i længden, hehe. Jeg har haft mobil med data med, men glemte den nye pin-kode til det nye sim-kort fra den nye udbyder som skulle aktiveres midt i det hele, så det var sådan lidt.. meh... Jeg har det bedst når jeg lige har mulighed for at tjekke min mail og hjemmeside dagligt ^^"

Gulde og Pekin-box
Fluffy er glad og tilfreds med at have sin 'mor' hjemme igen ^^

Men nu er jeg som sagt hjemme igen (Home is where Wifi connects automatically <3 som de siger ), og det har jeg en lille Fluffy mis som er meget tilfreds med! Det er nu også meget rart for mig selv også. Aftensmad blev noget nemt, da vi i sommerhuset har lavet aftensmad (og typisk også morgenmad og frokost selv) og jeg mangler lidt noget take-away/fast food for at det for mig føles som ferie. Så jeg tog lige et smut ned i byen efter en lille china peking box. Det (/mit) normale china-house til bokse var dog lukket, men en flink forbipasserende mand mindede mig om at der lå et Pekin-house lige rundt om hjørnet, så Peking box det blev. Emil blev liidt misundelig med hans junk-food restemad
Udgivet Monday d. 14. July 2014
1 comment and 2019 views

Comments

AGravatar Anna-Sofie 15 July 2014 21:58

Ja Rømø har den bedste strand. Boede derned til fra 1999 til 2001 lækkert at gå ture og bade dernede.. :-)

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie