Gulde og alle bloggerne

I ved jeg er blogger... ellers ville der være noget galt, og i ved måske også at noget af det jeg elsker mest ved blogging, er kontakten til de andre bloggere. At følge med, inspirere og blive inspireret, få respons og give respons eller generelt bare skrive noget og få svar tilbage, hvad enten det er et indlæg eller en kommentar til et af de andres indlæg. Der er selvfølgelig også mange andre ting, som fx. den klarhed det giver i hovedet at skrive ting ned. Og den frihed og mulighed for systematisering der ligger i at bruge internettet... hvis man altså forstår sig lidt på formatering og koder og den slags Men i høj grad er det jo kontakten der lokker - ellers er der ikke megen idé i at smide det på nettet i "ubeskyttet" frit tilgængelig offentlighed.

Dette er ikke en gang bloglove, men snarere mine oplevelser med- og fede/kiksede forhold til nogle af de andre bloggere jeg har kontakt med... hvad enten det er som ligesindet blogger eller kikset fangirl

Simone
Kender i den leg der hedder Simon Siger? I Gulde's verden hedder den vist for tiden "Simone siger" for hold fast hvor er jeg inspireret af hende for tiden. Okay, måske mere i sommers da jeg begyndte på indlægget, end sådan... liiige nu... nu. Det er faktisk så jeg selv kan synes det grænser til det alt for voldsomme fra tide til anden.

Ilhja
.. er svær for mig sådan rigtig at dække. Men jeg føler jeg har fundet en ligesindet veninde (på flere områder) i hende og har fulgt hende online siden "de gamle" internet fra før blogging rigtigt havde vundet ind. Dengang jeg stadig gik mere op i at skrive historier og opfinde min fantasy verden. Ligesom hun gjorde det. Ah ja, nostalgien. Skal i høre en hemmelighed? Jeg betragter mange af jer som mine venner - selvom det så måske er ensidigt (er det dét? ^^"), haha. Bare kald mig "ensom" creeper Gulde Det er underligt at være blogger, ikke? Ilhja har jeg dog kendt ret længe (i forhold til min tid online altså) så hun står rimeligt højt på listen Det var også hende der inspirerede/fik mig overbevist til at tage multimediedesigner uddannelsen, og det er noget af det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv! Jeg har i den forbindelse (MMD altså) mødt hende ved flere lejligheder, men også i forbindelse med bloggertræf selvfølgelig

GiZmo
GiZ er en blandet pose bolsjer - og ret forskellig fra min. Gennem tiden har jeg i nogle perioder har været meget inspireret af og interesseret i hende grænsende til det barnligt begejstrede, andre gange har jeg fundet det andre steder. Sådan skal det jo være. Nogle gange har jeg undret mig over hvad hun har valgt at vise på bloggen. Eller også har vi haft en modstridende holdning - og hun pakker jo ikke just tingene ind Så hun har kunne sætte gang i både min inspiration, til tider også min irritation - hvilket for mig er mindst lige så motiverende! Og i mine drømme... Wait, what?... Jo jo, du læste rigtigt nok. Jeg kan ikke helt huske den drøm, men jeg tror egentlig bare jeg var på besøg eller sådan noget. Det var meget hyggeligt - og lidt underligt at vågne op og tænke over.

Miriam
Har jeg et usundt fan-girl forhold til Både af Miriam og hendes skarpe pen... og den bløde Frank Så hun skulle "selvfølgelig" også have besøgstid i en drøm (hvilket faktisk var inspirationen bag dette skriv).

Jeanette
Har jeg til tider et godt ping-pong forhold til, hvor vi kan sætte gang i en masse tanker hos hinanden - på den virkeligt fede måde. Hende har jeg også for nyligt hilst på i en drøm, hvor jeg lettede mit hjerte for de bekymringer jeg havde om en anden drøm (Inception drøm-inde-i-drømmen).


Jeg har desuden mødt en del bloggere, GiZmo, Ilhja og Jeanette blandt de nævnte her, men også flere. Det er bestemt også en spændende men underlig oplevelse

Har du mødt andre bloggere? Har et spøjst forhold til nogle? Eller måske endda også mødt en enkelt eller to i drømmeland? Jeg er nysgerrig
Udgivet Sunday d. 21. December 2014
2 comments and 1931 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 21 December 2014 23:29

Mange tak for de fine ord og fedt med sådan en ærlighed i dette indlæg..
Jeg er rigtig glad for de ping-pong vi ind imellem giver hinanden..
Dem skal vi ha nogle flere af i 2015..

Knus <3

IGravatar Ilhja 22 December 2014 15:31

Gudskelov for at jeg ikke er creeper alene!

Jeg anser også dig som en god veninde som man kan få inspiration af. Og tit syntes jeg at vi får samme ideer. Eller du får ideerne og laver et indlæg som jeg ser kort tid efter at have fået lignende ide!

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie