Gulde.dk - nu også på Facebook

Hey folkens, jeg vil bare lige nævne, at Gulde's blog (jeps, det er denne her) nu også er "kommet" sådan rigtigt på Facebook, og har fået sin egen side, så det nu er muligt at give bloggen en (^_^)b og følge med i nye indlæg (hvis der nu dukker noget spændende op) direkte fra Facebook.

Adressen er: www.facebook.com/guldedk

Og jeg ville da blive glad, hvis i lige ville smutte ind og give bloggen en tommen, eller måske komme med et forslag/request til fremtidige posts.
Udgivet Friday d. 25. January 2013
1 comment and 2379 views

SocialMedia Facebook

Comments

CGravatar Cathrine 25 January 2013 08:33

Uha jeg elsker når det er stort og rummeligt, og lyst. Sort/grå/hvid tema vil nok altid kører i vores hjem og så med farverne lysserød og orange fordi det er vores ynglingsfarver, selvom de er mega sværre at sammensætte. hehe. Ja man kan jo aldrig blive helt enige om stil, og især her i blogland kan jeg se at der er mange bloggere jeg langt fra er enige med

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie